Negocieri avansate la Nova Apa Serv SA

Negocieri avansate la Nova Apa Serv SA

Situația extrem de delicată de la nivelul companiei locale de apă, a făcut ca intervenția președintei Consiliului Județean, Doina Federovici, să fie extrem de importantă, în descongestionarea situației de criză.

Cu datorii foarte mari către furnizori, cu conturile blocate, cu frica de a nu putea acorda salariile angajaților, cei din conducerea Nova Apa Serv, au făcut front comuni și au solicitat ajutorul tuturor decidenților atât locali cât și ministeriali.

Împreună cu doamna președintă Doina Federovici, am reușit să ne punem la masa negocierilor și să găsim o soluție de compromis. Avem asigurări că vom ajunge la un consens în ceea ce privește stabilirea unui grafic de eșalonare a datoriei pe care o avem către Aquaterm. În momentul în care conturile vor fi deblocate vom avea posibilitatea să purtăm discuții și cu furnizorul de energie electrică, tot pentru a semna un grafic de eșalonare”, a declarant Albert Tănase, directorul general al Nova Apa Serv SA. Un aspect primordial pentru bunul mers al societății este legat de acordarea salariilor curente, managerul companiei oferind asigurări că angajații nu vor avea de suferit, deblocarea conturilor fiind gura de oxigen atât de necesară.

 

Spune-ne opinia ta