Moș Crăciun a poposit la patinoar cu o mie de cadouri! FOTO
BOTOSANI

Sute de copii din municipiul Botoșani s-au întâlnit, vineri, cu Moș Crăciun.

Moș Crăciun a poposit la patinoar cu o mie de cadouri! FOTO

Copilasii care au fost vineri la amiaza la patinoarul de pe Bulevardul Mihai Eminescu, de pe esplanada Sălii Polivalente, au primit mai repede cadouri de la Mos Craciun.

Batranul cu barba alba si-a facut aparitia alaturi de primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, cei doi fiind insotiti de ajutoare, care au impartit copiilor cadouri.

Aproximativ 300 de copii au fost la intalnirea cu Mos Craciun, acestia primind pungi cu dulciuri. 1000 de pachete a avut Mos Craciun in acest an, iar restul cadourilor vor fi impartite colindatorilor care vor merge la primarie, dar si copiilor din centrele de plasament.

“În afară de ce a însemnat iluminatul ornamental, patinoarul, sunt aceste cadouri, am avut foarte mulți urători la Primărie, ne-am pregătit pentru 1000 de copii, nu este o problemă dacă ne rămân pentru că vom merge la Spitalul de copii și o să împărțim la toți copiii din spital și vom mai avea urători și vom merge la câteva centre care instituționalizeză copii”, a declarat primarul Cătălin Flutur. 

Moș Crăciun speră ca întâlnirea de anul viitor să aibă loc la patinoarul de la Parcul de agrement Cornișa.

"Dragii mei, La mulți ani vă spune Moș Crăciun. Sănatate, voie bună, bine ați venit să vă reîntâlniți cu Moșul drag, are pentru fiecare Moșul câte un cadou. Anul acesta fiți bineveniți aici la patinoar dar de anul viitor vă așteaptă Moșul și încearcă să promită ca poate va patina cu dumneavoastră la Cornișa! Doamne ajută!” a transmis Moș Crăciun.










 

 

Spune-ne opinia ta