Moș Crăciun a poposit la patinoar cu o mie de cadouri! FOTO
BOTOSANI

Sute de copii din municipiul Botoșani s-au întâlnit, vineri, cu Moș Crăciun.

Moș Crăciun a poposit la patinoar cu o mie de cadouri! FOTO

Copilasii care au fost vineri la amiaza la patinoarul de pe Bulevardul Mihai Eminescu, de pe esplanada Sălii Polivalente, au primit mai repede cadouri de la Mos Craciun.

Batranul cu barba alba si-a facut aparitia alaturi de primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, cei doi fiind insotiti de ajutoare, care au impartit copiilor cadouri.

Aproximativ 300 de copii au fost la intalnirea cu Mos Craciun, acestia primind pungi cu dulciuri. 1000 de pachete a avut Mos Craciun in acest an, iar restul cadourilor vor fi impartite colindatorilor care vor merge la primarie, dar si copiilor din centrele de plasament.

“În afară de ce a însemnat iluminatul ornamental, patinoarul, sunt aceste cadouri, am avut foarte mulți urători la Primărie, ne-am pregătit pentru 1000 de copii, nu este o problemă dacă ne rămân pentru că vom merge la Spitalul de copii și o să împărțim la toți copiii din spital și vom mai avea urători și vom merge la câteva centre care instituționalizeză copii”, a declarat primarul Cătălin Flutur. 

Moș Crăciun speră ca întâlnirea de anul viitor să aibă loc la patinoarul de la Parcul de agrement Cornișa.

"Dragii mei, La mulți ani vă spune Moș Crăciun. Sănatate, voie bună, bine ați venit să vă reîntâlniți cu Moșul drag, are pentru fiecare Moșul câte un cadou. Anul acesta fiți bineveniți aici la patinoar dar de anul viitor vă așteaptă Moșul și încearcă să promită ca poate va patina cu dumneavoastră la Cornișa! Doamne ajută!” a transmis Moș Crăciun.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Victorie pentru FC Botosani, intr-un meci cu multe probleme de arbitraj! FOTO

Luni, 21 August 2017
539

Ilfovenii au deschis scorul după 27 de minute de joc, când Batin a profitat de o neînțelegere în apărarea gazdelor și l-a învins pe Cobrea cu un șut din interiorul careulu...

Florin Plamada este pregatit sa revina pe teren, dupa o lunga accidentare!

Luni, 21 August 2017
232

Fundasul Florin Plamada a vorbit despre jocul cu ilfovenii, dar si despre lunga perioada de accidentare. Acesta a pregatit ca acum este apt de joc si pregatit sa intre pe teren."Jucăm î...

ASTAZI: FC Botosani lupta cu Chiajna pentru locul 2 in clasament

Luni, 21 August 2017
315

Partida cu ilfovenii va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 18:30, pe stadionul Municipal. Arbitrul care va imparti dreptatea este Iulian Calin, acesta urmand a fi ajutat de asistentii Mircea G...