MORUZI: "Este o functie care ma onoreaza, dar ma si obliga in egala masura!"

MORUZI: "Este o functie care ma onoreaza, dar ma si obliga in egala masura!"

DANIEL MORUZI, subprefect de Botosani

Daniel Moruzi este subprefect cu acte in regula! Astazi a avut loc ceremonia de investitura a noului subprefect al judetului Botosani, Daniel Moruzi, care a depus si juramantul de credinta pentru a putea ocupa functia in cadrul Prefecturii.

"Intotdeauna este pentru institutia noastra un prilej de bucurie numirea unui nou coleg, cu atat mai mult cu cat aceasta functie este de cateva luni vacanta. Un prilej de bucurie dublu, pentru ca am doi colegi de 30, 31 de ani care promit mult. Este o placere pentru mine ca in felul acesta echipa se completeaza cu un economist. Astazi m-a sunat si domnul Gabriel Oprea, care transmite sprijinul si sustinerea dumnealui pentru tanarul nostru coleg", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

La aceasta ceremonie au fost prezenti, pe langa celalalt subprefect, Paul Secrieru, si prefectul Cristian Roman, presedintele Consiliului Judetean, angajati ai Prefecturii, fostul sef al lui Daniel Moruzi, Laur Nechita, comisarul-sef al Garzii Financiare, dar si fratele noului subprefect, Florian Moruzi.

Marii absenti au fost parlamentarii independenti ai judetului Botosani, care l-au sprijinit pe Daniel Moruzi pentru a fi numit pe aceasta functie, absenta lui Liviu Campanu si Nicolaie Rebenciuc fiind motivata de Moruzi, care a spus ca cei doi sunt la Bucuresti, crezand ca investitura va avea loc miercuri.

"Multumesc celor care au facut posibila numirea mea in functia de subprefect al judetului Botosani. Este o functie care ma onoreaza, dar ma si obliga in egala masura, ma onoreaza pentru ca putini tineri de varsta mea au ocazia sa ajunga pe functii atat de importante, ma obliga pentru ca simt nevoia sa-i reprezint, desi nu m-au numit ei", a precizat Daniel Moruzi, subprefectul judetului Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
14

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
116

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
385

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...