Monumente funerare în pericol de distrugere! FOTO

Nu doar versantul pe care se amenajează Parcul de Agrement Cornişa o ia la vale şi ci versantul opus, inclus în Cimitirul Pacea. Situaţia a fost semnalată miercuri consilierilor locali şi directorului Urban Serv.

Monumente funerare în pericol de distrugere! FOTO

Consilierul liberal Marius Oroşanu a prezentat în şedinţa ordinară a Consiliului Local o sesizare primită de la mai mulţi cetăţeni, potrivit căreia versantul din zona "Casei cimitireanului" spre izvor din Cimitirul Pacea suferă din cauza alunecărilor de teren, monumentele funerare fiind deja crăpate, după cum arată şi fotografiile prezentate.

"Interpelarea mea vine în urma discuțiilor cu mai mulți cetățeni și vizează o situație de la Cimitirul Pacea. Vă prezint, și executivului Primăriei și domnului director Drelciuc, câteva poze de pe versantul de la Pacea. Precizez că este vorba despre cel dinspre Hand of Help, în care se constată o situație de degradare puternică atât a terenului, cât și a monumentelor de la respectivele locuri de veci", a susţinut Marius Oroșanu.

Consilierul municipal a solicitat găsirea de soluţii care să ducea la rezolvarea acestei probleme. "Să nu ne trezim cu situații delicate ca atunci când mergem să ducem un ultim omagiu, să găsim mormântul la vale", a adăugat Marius Oroşanu.







 

 

Spune-ne opinia ta