Modificări pe o stradă din municipiul Botoşani: Sens giratoriu şi fără gărduţ între sensurile de mers

Modificări pe o stradă din municipiul Botoşani: Sens giratoriu şi fără gărduţ între sensurile de mers

Comisia de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani a decis, luni, să fie luate o serie de măsuri pe o arteră intens circulată din oraş, o parte dintre modificări fiind adoptate pentru fluidizarea traficului.

Pe Bulevardul George Enescu, recent reabilitat, va fi amenajat un sens giratoriu din balize, la intersecţia cu strada Bucovina. În primă fază se merge pe varianta unui sens giratoriu provizoriu, iar ulterior dacă nu vor fi probleme se va amenaja un sens giratoriu permanent.

De asemenea, s-a decis scoaterea gărduţului de pe spaţiul verde ce separă cele două sensuri de mers, în locul acestuia urmând a fi plantaţi copaci ornamentali şi gazon, ca pe Calea Naţională.

”Am luat decizia dezafectării gardului median de pe Bulevardul George Enescu, care separa sensurile de mers, din cauza aspectului inestetic și o mai bună gestiune a spațiilor verzi. Totodată s-a aprobat schița cu sensul giratoriu de pe George Enesscu a intersecție cu Bucovina, care urmează să fie implementată de colegii de la Edilitare”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce lucruri trăsnite mai face Dorel prin România!

astăzi, 18:47
141

Acest lucru se întâmplă în Focşani, pe o străduţă aflată în spatele unui supermarket. Din imagini se vede clar că muncitorii au lucrat în jurul autoturismului, blo...

E bine să știi: Top 5 situații de malpraxis pentru medicii români

astăzi, 17:17
102

Gestionarea unei afaceri în domeniul medical reprezintă un drum pe cât de frumos, pe atât de plin de provocări. Conform legii, medicul răspunde civil pentru prejudiciile produse din eroare care ...

Tradiționalul concert de colinde al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei - "Bucuria Nașterii Domnului", sâmbătă, la Botoșani!

astăzi, 16:23
578

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 17.00, la Botoșani va avea loc tradiționalul concert de colinde "Bucuria Nașterii Domnului", al Mitropoliei Moldovei şi Bu...