Ministrul Transporturilor a ajuns la Botoșani - FOTO

 Ministrul Transporturilor a ajuns la Botoșani - FOTO

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns, joi, la Botoșani, scopul vizitei oficialului guvernamental fiind acela de a se identifica soluții pentru o parte dintre drumurile naționale din județul Botoșani, în special pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut, care din drum național de pământ a devenit drum național acoperit cu piatră.

Vizita ministrului vine la câteva zile după protestul cetățenilor din comuna Mnaoleasa, care au cerut asfaltarea drumului. 

Ministrul a ajuns la Botoșani însoțit de Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, și de senatorul Doina Federovici. Răzvan Cuc a fost întâmpinat la Palatul Administrativ de Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, cei doi vicepreședinți, Dorin Birta și Liviu Toma, prefectul Dan Nechifor, parlamentari PSD, precum și de o parte dintre primarii din județ, care au pe raza unităților administrativ-teritoriale tronsoane de drum național.
 
În timp ce se saluta cu parlamentarii, ministrul transporturilor a spus că a venit la Botoșani "cu soluții". După întâlnirea de la Consiliul Județean, ministrul se va deplasa la Manoleasa, pentru a verifica personal starea drumului national.

La finalul vizitei, acesta va sustine o conferinta de presa la sediul Primariei Manoleasa, acolo unde se va intalni si cum primarii comunelor din zona de granita. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

astăzi, 12:29
282

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1478

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
6368

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...