Ministrul Transporturilor a ajuns la Botoșani - FOTO

 Ministrul Transporturilor a ajuns la Botoșani - FOTO

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns, joi, la Botoșani, scopul vizitei oficialului guvernamental fiind acela de a se identifica soluții pentru o parte dintre drumurile naționale din județul Botoșani, în special pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut, care din drum național de pământ a devenit drum național acoperit cu piatră.

Vizita ministrului vine la câteva zile după protestul cetățenilor din comuna Mnaoleasa, care au cerut asfaltarea drumului. 

Ministrul a ajuns la Botoșani însoțit de Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, și de senatorul Doina Federovici. Răzvan Cuc a fost întâmpinat la Palatul Administrativ de Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, cei doi vicepreședinți, Dorin Birta și Liviu Toma, prefectul Dan Nechifor, parlamentari PSD, precum și de o parte dintre primarii din județ, care au pe raza unităților administrativ-teritoriale tronsoane de drum național.
 
În timp ce se saluta cu parlamentarii, ministrul transporturilor a spus că a venit la Botoșani "cu soluții". După întâlnirea de la Consiliul Județean, ministrul se va deplasa la Manoleasa, pentru a verifica personal starea drumului national.

La finalul vizitei, acesta va sustine o conferinta de presa la sediul Primariei Manoleasa, acolo unde se va intalni si cum primarii comunelor din zona de granita. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
339

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
581

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
271

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...