Ministerul Muncii devine Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

Ministerul Muncii devine Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

 Marian Sarbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale  

Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse isi schimba denumirea in Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Mai mult, secretarii de stat aflati in subordinea lui Marian Sarbu vor gestiona relatia cu sindicatele, atragerea fondurilor europene, politicile de pensii si asistenta sociala.

"Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale va avea maximum patru secretari de stat, urmand ca numele persoanelor care vor ocupa aceste posturi sa fie anuntate in prima jumatate a lunii ianuarie", au declarat azi, pentru NewsIn, surse din noul cabinet.

Potrivit surselor citate, principalele atributii ale subordonatilor lui Marian Sarbu vor viza relatia cu sindicatele, patronatele si Parlamentul, atragerea fondurilor europene pentru formarea profesionala, politicile privind asigurarile sociale si pensiile, precum si politicile ce vizeaza asistenta sociala si cresterea copilului.

Tot in prima jumatate a lunii ianuarie vor fi anuntate si numele presedintilor Casei Nationale de Pensii si ai Agentei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, functii cu rang de secretar de stat

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
307

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
803

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
61

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...