Mii de flori vor înfrumuseța, de săptămâna viitoare, municipiul Botoșani. Cine a câștigat licitația!

Mii de flori vor înfrumuseța, de săptămâna viitoare, municipiul Botoșani. Cine a câștigat licitația!

De săptămâna viitoare va începe operațiunea de plantare a răsadurilor de flori în parcurile din municipiul Botoșani, pe pietonale și pe principalele artere, în sensurile giratorii.

Licitația pentru furnizarea florilor a fost câștigată de societatea Pronto Edil S.R.L., din Botoșani, care a furnizat material și în anii din urmă. Valoarea contractului este estimată la 144.550 lei.

Potrivit reprezentanților primăriei, în total vor fi plantate 60.500 de fire de flori. Florie vor fi puse în sensurile giratorii din oraș și în parcurile Primăriei, Sucevei, Junior și în parcul de la Agenția pentru Protecția Mediului.

Vor fi puse flori și în jardinierele de pe Pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar, dar și în Centrul Vechi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

Joi, 21 Septembrie 2017
655

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

Joi, 21 Septembrie 2017
603

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

Joi, 21 Septembrie 2017
719

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...