Mihai Tabuleac vrea anularea a doua contracte incheiate cu firma Construct Com

Mihai Tabuleac vrea anularea a doua contracte incheiate cu firma Construct Com

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

“Acolo nu s-au respectat prevederile legale, angajandu-se si fonduri pentru 2009 fara sa fi fost alocate asemenea sume, de aceea am declansat o procedura de anulare, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani. Acesta face referire la doua contracte incheiate in vara intre Construct Com si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani.

Contractele incheiate presupuneau efectuarea de reparatii curente pe tronsoanele Joldesti-Tudora si Sarafinesti-Vorona-Copalau. Valoarea totala a contractelor este de circa 85 de miliarde lei vechi, o parte din bani fiind virati, respectiv 16 miliarde de lei vechi la un contract si 19 miliarde de lei vechi la celalalt, urmand ca restul sa se plateasca din bugetul construit pe 2009.

Tabuleac a stabilit o intalnire cu reprezentantii firmei, in dorinta de a face incetarea contractului prin acordul partilor. Daca acest lucru nu va fi posibil, seful CJ va apela la instanta motivand lipsa legalitatii la incheierea contractelor.

Vrem sa le explicam ca fara vina lor s-a incheiat un contract cu incalcarea prevederilor legale si suntem nevoiti sa cerem in justitie anularea. In cazul in care nu ne vom intelege amiabil, etapa urmatoare este introducerea unei plangeri in justitie, a specificat conducerea CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
374

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
188

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
136

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...