Mihai Tabuleac, hotarat sa clarifice neregulile de la Dorohoi, legate de proiectele nefinalizate!

Mihai Tabuleac, hotarat sa clarifice neregulile de la Dorohoi, legate de proiectele nefinalizate!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

La videoconferinta de ieri, sustinuta de prim-ministrul Emil Boc, ministrul MAI si ministrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, s-a discutat si despre absorbtia fondurilor europene.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, in ceea ce priveste Botosaniul, in limite reale, stam relativ bine, intrucat sunt foarte multe proiecte in derulare, in faza de precontractare, precum si in pregatire a cererilor de finantare pe diverse domenii de activitate.

"Am stabilit impreuna cu domnul prefect sa transmitem astazi la Guvern o adresa care sa fie prezentata marti, in sedinta Comitetului Interministerial. Avem de prezentat doua probleme, si anume: rezolvarea problemei privind plata TVA-ului aferent investitiilor sustinute cu fonduri europene, la investitiile executate prin intermediul programului ISPA. Al doilea punct se refera la clarificarea situatiei de la Dorohoi, situatie legata de fostul proiect SAMPTID. Acolo se stie ca a cam esuat din cauza nenglijentei celor care au raspuns de proiectele judetului in perioada anterioara, dar si unor disfunctionalitati la nivel central", a spus Mihai Tabuleac.

Presedintele CJ mentioneaza ca, in acea adresa, va cere sa se mai emita o Hotarare de Guvern prin care sa se permita si refacerea lucrarilor, nu numai continuarea lor, pentru ca la Dorohoi s-a descoperit ca si ceea ce s-a facut era prost, facand referire aici la o magistrala care, potrivit lui Tabuleac, tine bulevardul in stare de nefinalizare de o buna perioada buna de timp.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbatul ars în urma exploziei unui tablou electric a fost transferat la Iaşi

astăzi, 12:33
20

Luca T., de 69 de ani, a suferit arsuri în zona feţei, pe căile aeriene şi pe mâini. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe fiind intubat şi ulterior a fost transferat la I...

Accidentul de muncă de la Electrocontact, în atenția ITM Botoșani!

astăzi, 11:33
200

Accidentul de muncă de marți, petrecut la S.C. Grupul Industrial Electrocontact S.A. Botoşani, s-a soldat cu incapacitatea temporară de muncă a electricianului &icir...

Comunicat - Marius Budăi: "Creșterea accizelor la carburanți a avut un impact scăzut, de doar 10% din inflația de la finalul lui 2017"

astăzi, 11:20
55

Deputatul Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a declarat miercuri că, potrivit datelor oficiale, principalii factori care au generat infla...