Mihai Tabuleac a scapat de suspendare!

Mihai Tabuleac a scapat de suspendare!

 Mihai Tabuleac: Contac este un colectionar de dosare!  

Prefectul judetului Botosani, Gheorghe Sorescu, a respins cererea lui Constantin Contac de suspendare a presedintelui Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac. Anuntul a fost facut astazi, chiar de presedintele CJ.

Daca liderul PSD declara in aceasta dimineata, in conferinta de presa a partidului, ca a actionat fara patima politica, Mihai Tabuleac reclama ca atitudinea vicepresedintelui Consiliului Judetean este bazata pe critici si amenintari.

"Daca va cistiga, nu contest. Vreau doar sa fie o solutie definitiva si irevocabila, ca sa fie lucrurile cum trebuie. Nu am cerut sa fie demis, ci doar suspendat pina la terminarea procesului", a spus Contac.

Contac a mai precizat, de asemenea, ca cererea de suspendare este facuta in baza unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a dispus rejudecarea dosarului analizat de Curtea de Apel Suceava privind validarea presedintelui CJ dupa alegerile din vara.

In replica, Mihai Tabuleac a declarat astazi ca vicepresedintele CJ cauta doar sa ii puna bete in roate.

“Simte ca este in pericol si vrea sa ma intimideze. De asta recurge la tot felul de critici si amenintari. Dar, asa cum exista colectionari de chibrituri, asa Constantin Contac este un colectionar de dosare", a declarat presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
121

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
84

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
79

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...