Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"

Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"
Prima zăpadă serioasă din acest an a blocat orașul. Botoșănenii și-au manifestat în cursul zilei de luni nemulțumirea cu privire la cum arată municipiul Botoșani, în condițiile în care societatea Urban Serv nu are la această oră materiale antiderapante necesare activității de deszăpezire, licitația în acest sens fiind încă în desfășurare. 

Ca reacție la cele petrecute, Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani a luat o inițiativă pe care directorul Eugen Țurcanu o cataloghează a fi drept una "de criză". Astfel, "ca urmare a căderii masive de zăpadă acumulate în ultimele ore și a haosului produs în oraș din cauza neglijenței S.C.Urban Serv S.A., care nu a intervenit până la această oră pentru deszăpezire", salariații DSPSA. au acționat prompt pentru îndepărtarea zăpezii pe principalele alei din Parcurile Primăriei, Junior, Filatelie, precum și de pe Pietonalul Unirii. 

Eugen-Cristian Țurcanu, directorul DSPSA, spune că vor continua acțiunile de deszăpezire și în alte zone din oraș, pentru siguranța și fluidizarea circulației cetățenilor.
 
"Noi am acționat la ordinul primarului, nu prea e treaba noastră să facem deszăpezire decât punctual, unde are DSPSA sedii. Dar în situații de criză, cum e acum, intervenim. Am mai făcut și în alți ani, nu e prima dată. La ora aceasta, da, e singura soluție. Am lăsat baltă alte treburi pe care le avem și punem umărul aici, să ajutăm. Măcar în zona centrală, unde merg oamenii la sedii, la instituții, la piață. Nu avem forța și utilajele pe care le are Urban Serv", a declarat Eugen Țurcanu. 
 
Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv, din partea angajaților care au stat la lopată în cursul zilei de luni, a fost unul cât se poate de scurt: "Să le fie rușine!".

 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în microbuzul școlar: Au fost solicitate Ambulanța și Poliția!

Joi, 13 Decembrie 2018
801

O glumă a unui elev, într-un microbuz școlar aflat în trafic, a avut consecințe nebănuite. Copiii au fost nevoiți să coboare din microbuz, la fața locului ajungând ulterior ec...

Ninsori și temperaturi scăzute, în următoarele zile!

Joi, 13 Decembrie 2018
228

Sfarsitul saptamanii vine cu precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in mare parte a tarii. Duminica vor creste putin temperaturile prin sud. Meteorologii anunta pentru vineri maxime de 4 ...

COMUNICAT - Urgenţă Naţională: Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi!

Joi, 13 Decembrie 2018
122

Opoziţia a prezentat textul moţiunii de cenzură iniţiată de PNL-USR-PMP împotriva Guvernului. „Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o ...