Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"

Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"
Prima zăpadă serioasă din acest an a blocat orașul. Botoșănenii și-au manifestat în cursul zilei de luni nemulțumirea cu privire la cum arată municipiul Botoșani, în condițiile în care societatea Urban Serv nu are la această oră materiale antiderapante necesare activității de deszăpezire, licitația în acest sens fiind încă în desfășurare. 

Ca reacție la cele petrecute, Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani a luat o inițiativă pe care directorul Eugen Țurcanu o cataloghează a fi drept una "de criză". Astfel, "ca urmare a căderii masive de zăpadă acumulate în ultimele ore și a haosului produs în oraș din cauza neglijenței S.C.Urban Serv S.A., care nu a intervenit până la această oră pentru deszăpezire", salariații DSPSA. au acționat prompt pentru îndepărtarea zăpezii pe principalele alei din Parcurile Primăriei, Junior, Filatelie, precum și de pe Pietonalul Unirii. 

Eugen-Cristian Țurcanu, directorul DSPSA, spune că vor continua acțiunile de deszăpezire și în alte zone din oraș, pentru siguranța și fluidizarea circulației cetățenilor.
 
"Noi am acționat la ordinul primarului, nu prea e treaba noastră să facem deszăpezire decât punctual, unde are DSPSA sedii. Dar în situații de criză, cum e acum, intervenim. Am mai făcut și în alți ani, nu e prima dată. La ora aceasta, da, e singura soluție. Am lăsat baltă alte treburi pe care le avem și punem umărul aici, să ajutăm. Măcar în zona centrală, unde merg oamenii la sedii, la instituții, la piață. Nu avem forța și utilajele pe care le are Urban Serv", a declarat Eugen Țurcanu. 
 
Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv, din partea angajaților care au stat la lopată în cursul zilei de luni, a fost unul cât se poate de scurt: "Să le fie rușine!".

 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul Energiei, despre scumpirea gazelor românești: Nu văd care e problema!

astăzi, 14:58
38

Cresterea importurilor de gaze, ca urmare a faptului ca pretul de productie interna pentru agentii economici a devenit mai mare, nu reprezinta o problema, a declarat, marti, ministrul roman al Energie...

Astăzi, ora 18.30: FC Hermannstadt - FC Botoșani. "Credem că putem termina pe primul loc acest play-out!"

astăzi, 14:13
93

Andrei Patache, fundașul dreapta al echipei FC Botoșani, a declarat la conferința de presă premergătoare duelului de marți, ora 18:30, de la Sibiu, cu FC Hermannstadt, că nu ar fi o surpri...

Botoșănean rănit în urma unui accident rutier, la Salcea!

astăzi, 13:46
186

Luni, în jurul orei 18.00, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 29, în orașul sucevean Salcea, un bărbat de 52 de ani, din comuna Stulpicani, nu a păstrat distanța regulamenta...