Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"

Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"
Prima zăpadă serioasă din acest an a blocat orașul. Botoșănenii și-au manifestat în cursul zilei de luni nemulțumirea cu privire la cum arată municipiul Botoșani, în condițiile în care societatea Urban Serv nu are la această oră materiale antiderapante necesare activității de deszăpezire, licitația în acest sens fiind încă în desfășurare. 

Ca reacție la cele petrecute, Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani a luat o inițiativă pe care directorul Eugen Țurcanu o cataloghează a fi drept una "de criză". Astfel, "ca urmare a căderii masive de zăpadă acumulate în ultimele ore și a haosului produs în oraș din cauza neglijenței S.C.Urban Serv S.A., care nu a intervenit până la această oră pentru deszăpezire", salariații DSPSA. au acționat prompt pentru îndepărtarea zăpezii pe principalele alei din Parcurile Primăriei, Junior, Filatelie, precum și de pe Pietonalul Unirii. 

Eugen-Cristian Țurcanu, directorul DSPSA, spune că vor continua acțiunile de deszăpezire și în alte zone din oraș, pentru siguranța și fluidizarea circulației cetățenilor.
 
"Noi am acționat la ordinul primarului, nu prea e treaba noastră să facem deszăpezire decât punctual, unde are DSPSA sedii. Dar în situații de criză, cum e acum, intervenim. Am mai făcut și în alți ani, nu e prima dată. La ora aceasta, da, e singura soluție. Am lăsat baltă alte treburi pe care le avem și punem umărul aici, să ajutăm. Măcar în zona centrală, unde merg oamenii la sedii, la instituții, la piață. Nu avem forța și utilajele pe care le are Urban Serv", a declarat Eugen Țurcanu. 
 
Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv, din partea angajaților care au stat la lopată în cursul zilei de luni, a fost unul cât se poate de scurt: "Să le fie rușine!".





 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
1

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
155

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
109

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...