Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"

Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv: "Să le fie rușine!"
Prima zăpadă serioasă din acest an a blocat orașul. Botoșănenii și-au manifestat în cursul zilei de luni nemulțumirea cu privire la cum arată municipiul Botoșani, în condițiile în care societatea Urban Serv nu are la această oră materiale antiderapante necesare activității de deszăpezire, licitația în acest sens fiind încă în desfășurare. 

Ca reacție la cele petrecute, Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani a luat o inițiativă pe care directorul Eugen Țurcanu o cataloghează a fi drept una "de criză". Astfel, "ca urmare a căderii masive de zăpadă acumulate în ultimele ore și a haosului produs în oraș din cauza neglijenței S.C.Urban Serv S.A., care nu a intervenit până la această oră pentru deszăpezire", salariații DSPSA. au acționat prompt pentru îndepărtarea zăpezii pe principalele alei din Parcurile Primăriei, Junior, Filatelie, precum și de pe Pietonalul Unirii. 

Eugen-Cristian Țurcanu, directorul DSPSA, spune că vor continua acțiunile de deszăpezire și în alte zone din oraș, pentru siguranța și fluidizarea circulației cetățenilor.
 
"Noi am acționat la ordinul primarului, nu prea e treaba noastră să facem deszăpezire decât punctual, unde are DSPSA sedii. Dar în situații de criză, cum e acum, intervenim. Am mai făcut și în alți ani, nu e prima dată. La ora aceasta, da, e singura soluție. Am lăsat baltă alte treburi pe care le avem și punem umărul aici, să ajutăm. Măcar în zona centrală, unde merg oamenii la sedii, la instituții, la piață. Nu avem forța și utilajele pe care le are Urban Serv", a declarat Eugen Țurcanu. 
 
Mesajul șefului DSPSA pentru Urban Serv, din partea angajaților care au stat la lopată în cursul zilei de luni, a fost unul cât se poate de scurt: "Să le fie rușine!".

 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul de lege care prevede ca gărzile medicilor să fie recunoscute ca vechime în muncă, avizat favorabil în Comisia de Sănătate din Senat

Miercuri, 20 Februarie 2019
89

Proiectul de lege care prevede ca gărzile efectuate de medici să fie recunoscute ca vechime în muncă a fost avizat favorabil, miercuri, în Comisia de Sănătate din Senat. Proiectul de ...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

Miercuri, 20 Februarie 2019
280

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....

Patru primării din Botoşani cer împuşcarea câinilor vagabonzi, din cauza pestei porcine. Protestul asociațiilor: "Ce treabă au câinii cu pesta porcină?!"

Miercuri, 20 Februarie 2019
1114

După apariţia a două noi focare de pestă porcină africană la doi mistreţi, alţi patru primari din Botoşani au decis să urmeze exemplul celui din comuna Pomârla şi au cerut vână...