Mesajele prefectului și ale președintelui Consiliului Județean, către noul subprefect!

Mesajele prefectului și ale președintelui Consiliului Județean, către noul subprefect!

Prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, speră că va avea o colaborare bună cu noul subprefect, Daniela Lozneanu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a menționat că în instituția pe care o conduce se lucrează în echipă și speră ca și subprefectul să se integreze cât mai repede în această echipă.

"Ne aflăm într-un moment important pentru Instituția Prefectuui, cel de învestire a noului subprefect. Am încredere că doamna subprefect se va integra ușor și repede în echipa pe care o avem la Prefectură pentru faptul că și eu sunt obișnuit să lucrez în echipă și cred că numai în echipă putem face lucruri bune, iar Instituția Prefectului are un colectiv de oameni profesioniști și cu experiență. Îi urez succes doamnei subprefect în noua funcție și spor la muncă", a spus prefectul Dan Șlincu.

Și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, i-a transmis un mesaj noului subprefect al județului, dar a început cu o mică gafă mesajul, spunând că are loc învestirea prefectului. 

"Este un eveniment important pentru județul Botoșani, instalarea noului prefect... subprefect. Felicitări, doamna Daniela Lozneanu, sper din tot sufletul să avem o colaborare cât mai bună. Aș vrea să îi mulțumesc doamnei Daniela Beclea pentru activitatea depusă, trebuie să o considerăm în continuare o bună colegă", a spus președintele Consiliului Județean.

Și Daniela Beclea, fost subprefect, a fost invitată la ceremonia de la Prefectură, dar a transmis că nu poate fi prezentă. 

 

 

Spune-ne opinia ta