Membrii AGA de la societățile subordonate Consiliului Local, verificați de ANI!

Componența Adunărilor Generale ale Acționarilor de la cele patru societăți subordonate Consiliului Local Botoșani este verificată de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Membrii AGA de la societățile subordonate Consiliului Local, verificați de ANI!

La Primăria municipiului Botoșani a venit de curând o adresă din partea Agenției Naționale de Integritate prin care se solicită informații despre persoanele care au făcut parte din Adunările Generale ale Acționarilor la societățile Urban Serv, Eltrans, Locativa și Modern Calor, în ultimii patru ani. 

Primarul Cătălin Flutur a precizat că deja au fost solicitate informații de la societățile din subordine  pentru a fi transmise în cel mai scurt timp la ANI.

"Este o solicitare venită din partea Agenției Naționale de Integritate către Consiliile de Administrație de la societățile din subordine să se spună care a fost componența Adunării Generale a Acționarilor în ultimii patru ani, inclusiv pe 2016. La rândul nostru noi am făcut solicitare la cele patru societăți din subordinea Consiliului Local să răspundă la solicitarea ANI", a spus primarul Cătălin Flutur.

Din Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea Urban Serv au făcut parte pentru o scurtă perioadă de timp, anul acesta, și viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu.

Primarul Cătălin Flutur a declarat la începutul acestei luni că cei doi viceprimari ar fi fost incompatibili și că vor fi făcute demersuri pentru încetarea mandatului acestora. Până la această dată, juriștii Primăriei încă nu au emis un punct de vedere vizavi de calea de urmat. 

Citește și Demersuri pentru ÎNCETAREA mandatelor celor doi viceprimari ai municipiului Botoșani!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de liberali protestează la Botoşani – FOTO

astăzi, 17:18
2300

Acţiunea de protest organizată de liberali, luni, în municipiul Botoşani, la fel ca în toate oraşele reşedinţă de judeţ din ţară, a strâns sute de membri ai organizaţiei j...

Speranţe pentru noi angajări la Serviciul Permise şi Înmatriculări Botoşani

astăzi, 13:45
1104

O parte dintre posturile pe care Ministerul Afacerilor Interne le va scoate la concurs, pentru recrutarea de personal din sursă externă, vor fi la Serviciile publice comunitare regim permis de condu...

Tumoare de 10 kilograme, scoasă din abdomenul unei botoşănence!

astăzi, 07:10
6623

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Manoleasa, care a ajuns pe masa de operaţie, le-a spus medicilor că în urmă cu aproximativ doi ani a observat că abdomenul tot îi creşt...