Membrii AGA de la societățile subordonate Consiliului Local, verificați de ANI!

Componența Adunărilor Generale ale Acționarilor de la cele patru societăți subordonate Consiliului Local Botoșani este verificată de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Membrii AGA de la societățile subordonate Consiliului Local, verificați de ANI!

La Primăria municipiului Botoșani a venit de curând o adresă din partea Agenției Naționale de Integritate prin care se solicită informații despre persoanele care au făcut parte din Adunările Generale ale Acționarilor la societățile Urban Serv, Eltrans, Locativa și Modern Calor, în ultimii patru ani. 

Primarul Cătălin Flutur a precizat că deja au fost solicitate informații de la societățile din subordine  pentru a fi transmise în cel mai scurt timp la ANI.

"Este o solicitare venită din partea Agenției Naționale de Integritate către Consiliile de Administrație de la societățile din subordine să se spună care a fost componența Adunării Generale a Acționarilor în ultimii patru ani, inclusiv pe 2016. La rândul nostru noi am făcut solicitare la cele patru societăți din subordinea Consiliului Local să răspundă la solicitarea ANI", a spus primarul Cătălin Flutur.

Din Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea Urban Serv au făcut parte pentru o scurtă perioadă de timp, anul acesta, și viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu.

Primarul Cătălin Flutur a declarat la începutul acestei luni că cei doi viceprimari ar fi fost incompatibili și că vor fi făcute demersuri pentru încetarea mandatului acestora. Până la această dată, juriștii Primăriei încă nu au emis un punct de vedere vizavi de calea de urmat. 

Citește și Demersuri pentru ÎNCETAREA mandatelor celor doi viceprimari ai municipiului Botoșani!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

astăzi, 16:22
147

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

astăzi, 13:40
313

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
463

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...