Membrii AGA de la societățile subordonate Consiliului Local, verificați de ANI!

Componența Adunărilor Generale ale Acționarilor de la cele patru societăți subordonate Consiliului Local Botoșani este verificată de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Membrii AGA de la societățile subordonate Consiliului Local, verificați de ANI!

La Primăria municipiului Botoșani a venit de curând o adresă din partea Agenției Naționale de Integritate prin care se solicită informații despre persoanele care au făcut parte din Adunările Generale ale Acționarilor la societățile Urban Serv, Eltrans, Locativa și Modern Calor, în ultimii patru ani. 

Primarul Cătălin Flutur a precizat că deja au fost solicitate informații de la societățile din subordine  pentru a fi transmise în cel mai scurt timp la ANI.

"Este o solicitare venită din partea Agenției Naționale de Integritate către Consiliile de Administrație de la societățile din subordine să se spună care a fost componența Adunării Generale a Acționarilor în ultimii patru ani, inclusiv pe 2016. La rândul nostru noi am făcut solicitare la cele patru societăți din subordinea Consiliului Local să răspundă la solicitarea ANI", a spus primarul Cătălin Flutur.

Din Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea Urban Serv au făcut parte pentru o scurtă perioadă de timp, anul acesta, și viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu.

Primarul Cătălin Flutur a declarat la începutul acestei luni că cei doi viceprimari ar fi fost incompatibili și că vor fi făcute demersuri pentru încetarea mandatului acestora. Până la această dată, juriștii Primăriei încă nu au emis un punct de vedere vizavi de calea de urmat. 

Citește și Demersuri pentru ÎNCETAREA mandatelor celor doi viceprimari ai municipiului Botoșani!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO

astăzi, 11:36
1387

În două zone din municipiul Botoşani, mai exact pe strada Săvenilor şi la ieşirea din municipiul Botoşani spre Răchiţi, în apropierea unui pod, au fost descoperiţi, miercuri, mai ...

Directorul Eltrans va fi şef într-o altă instituţie

astăzi, 08:32
683

Paul Şmit, directorul societăţii Eltrans, nu va mai conduce din luna septembrie societatea subordonată Consiliului Local Botoșani.Şmit a promovat, miercuri, concursul organizat de Consiliul ...

Controale în toate şcolile din judeţul Botoşani înainte de începerea anului şcolar

Miercuri, 16 August 2017
519

Mai multe comisii mixte formate din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică fa...