Masuri de criza la Urban Serv: Strazile vor fi maturate la doua zile, nu in fiecare zi, ca pana acum!

Masuri de criza la Urban Serv: Strazile vor fi maturate la doua zile, nu in fiecare zi, ca pana acum!
Criza economica ii va afecta si pe maturatori, avertizeaza directorul societatii de salubritate botosanene, Gheorghe Pricopi.

"Nu vad sa fie un buget care sa permita o dezvoltare. Macar de am mentine activitatea pe linie de plutire. Depinde si de bugetul Primariei", a precizat Gheorghe Pricopi.

Drept urmare, va fi si o reducere de personal, la activitatea de maturat, ce este decontata de municipalitate care, la randul sau, nu are bani.

"Va trebui ca unele strazi, in loc sa le maturam in fiecare zi, sa le maturam la doua zile. Mai maturam mecanizat si atunci va fi o reducere de personal de 20 de oameni. Vor fi reduceri la aceasta activitate deocamdata. La gunoi nu am cum reduce personalul. E obligatoriu doi oameni pe masina, ca nu pot lucra altfel. Daca reduc numarul de curse in oras pana a doua zi, se aduna mormane de gunoaie", a completat directorul SC Urban Serv Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
460

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
59

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...