Marcajele pe drumurile judetene, refacute dupa multi ani!

Marcajele pe drumurile judetene, refacute dupa multi ani!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Reprezentantii Consiliului Judetean Botosani au luat in considerare faptul ca de foarte multi ani nu s-au mai facut marcaje pe dumurile judetene, astfel ca au decis ca anul acesta sa fie executate marcaje pe cel putin 200 de kilometri.

"Urmeaza sa scoatem la licitatie covoarele asfaltice, cel mai probabil va fi luna aceasta, ca sa fie pe perioada calda. Vom avea si marcaje, lucru care nu s-a facut de ani de zile pe drumurile judetene. Anul acesta vom face peste 200 km de marcaje, cel putin axial", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele consiliului Judetean.

Pentru a fi siguri ca nu patesc ca in ceilalti ani, cand se intra in perioada de iarna si contractile de deszapezire nu erau incheiate, reprezentantii Directiei Judetene de Drumuri si Poduri urmeaza sa pregateasca deja, impreuna cu responsabilii din sectorul Investitii de la CJ, caietele de sarcini pentru lucrarile din perioada de iarna.

Lucrarile programate pentru executarea de covoare asfaltice se refera la portiunea de drum intre Saveni-Vlasinesti, Podriga-Draguseni, Dorohoi-Broscauti si la Cristinesti, aproximativ doi kilometri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
886

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
277

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
233

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...