Marcajele pe drumurile judetene, refacute dupa multi ani!

Marcajele pe drumurile judetene, refacute dupa multi ani!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Reprezentantii Consiliului Judetean Botosani au luat in considerare faptul ca de foarte multi ani nu s-au mai facut marcaje pe dumurile judetene, astfel ca au decis ca anul acesta sa fie executate marcaje pe cel putin 200 de kilometri.

"Urmeaza sa scoatem la licitatie covoarele asfaltice, cel mai probabil va fi luna aceasta, ca sa fie pe perioada calda. Vom avea si marcaje, lucru care nu s-a facut de ani de zile pe drumurile judetene. Anul acesta vom face peste 200 km de marcaje, cel putin axial", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele consiliului Judetean.

Pentru a fi siguri ca nu patesc ca in ceilalti ani, cand se intra in perioada de iarna si contractile de deszapezire nu erau incheiate, reprezentantii Directiei Judetene de Drumuri si Poduri urmeaza sa pregateasca deja, impreuna cu responsabilii din sectorul Investitii de la CJ, caietele de sarcini pentru lucrarile din perioada de iarna.

Lucrarile programate pentru executarea de covoare asfaltice se refera la portiunea de drum intre Saveni-Vlasinesti, Podriga-Draguseni, Dorohoi-Broscauti si la Cristinesti, aproximativ doi kilometri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii veterinari din Botoșani se pregătesc de protest!

astăzi, 13:15
10

Medicii veterinari din Botoșani vor participa, la începutul săptămânii viitoare, alături de colegii lor din celelalte filiale din țară, la un protest de amploare care va avea loc la ...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 11:23
128

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Simona Halep, după ce a fost amendată la Miami: A fost o rectie de moment si cred ca mi-a prins bine! VIDEO

astăzi, 11:10
262

Simona Halep a avut o reactie nervoasa in timpul jocului cu Oceane Dodin, distrugand o racheta dupa ce a dat cu ea de pamant.Reprezentanta noastra s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbi...