LUPASCU: "Ma bucur ca demersul meu de ieri a dat roade!"

LUPASCU: "Ma bucur ca demersul meu de ieri a dat roade!"

 CATALINA LUPASCU, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Catalina Lupascu, vicepresedintele CJ, se declara multumita ca demersul facut ieri, prin care a cerut in scris sa i se atribuie sarcini de seviciu, a dat roade.

"Ma asteptam la aceste sarcini. Din nou s-a mers pe ceea ce se vehiculeaza in ultimul timp in presa, pregatirea mea profesionala. In administratia publica sunt manageri atat ingineri, atat profesori, atat economisti, ceea ce nu inseamna ca exista o diferenta foarte mare de pregatire. Nu putem spune ca un economist este mai bine pregatit decat un profesor sa lucreze in administratia publica. Ma bucur ca demersul meu de ieri a dat roade, fiindca suntem intr-o democratie in care nu poti sa vii la serviciu, sa fii impus de majoritate si sa stai sa astepti o decizie a managerului, o decizie care din pacate s-a luat foarte greu", a declarat Catalina Lupascu, vicepresedintele CJ.

Desi este multumita ca odata cu aceste atributii se va simti utila ca vicepresedinte al CJ, Catalina Lupascu este de parere ca s-ar fi descurcat si cu cele doua institutii pe care le avea in portofoliu Cristian Achitei, si anume DJDP si Apa Grup.

"Cu siguranta ma descurcam si cu cele doua institutii. Incepand de astazi ma voi simti utila si voi face ceea ce trebuie sa faca un vicepresedinte al CJ. Sunt convinsa ca va fi o colaborare buna intre mine si domnul presedinte Tabulac", a adaugat Catalina Lupascu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
584

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
35

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...

Absolvenţi angajaţi la "Bursa locurilor de muncă"

astăzi, 13:43
393

Sute de absolvenţi din judeţul Botoşani au aprticipat, vineri, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel...