Lucrările la grădinița din Coțușca au fost finalizate iar în luna Mai se va face recepția lucrărilor

Lucrările la grădinița din Coțușca au fost finalizate iar în luna Mai se va face recepția lucrărilor

Încă o grădiniță din județul Botoșani a fost reabilitată complet iar autoritățile locale vor face în perioada următoare recepția lucrărilor.

Este vorba de  Grădinița cu Program Normal nr.1 din comuna Coțușca, iar lucrarea a cuprins reabilitarea întregii clădiri, precum și utilarea completă. Investiția a fost realizată prin programul guvernamental PNDL 2 iar valoarea întregii lucrări se ridică la 866.898,00 lei.              

După cum ne-a spus primarul comunei Coțușca, Dan Vezeteu, lucrarea a început în 2019 și a fost finalizată chiar din primele luni ale anului, dar recepția lucrărilor se va face în luna mai.

“Lucrarea a fost destul de complexă. S-au schimbat geamurile, s-a pus acoperiș nou, s-a dat jos toată tencuiala de pe ziduri și a fost refăcută, s-a pus centrală termică, grup sanitar, și, evident, întregul mobilier necesar. În total, unitatea deservește peste 200 de copii”, ne-a spus primarul comunei Coțușca, Dan Vezeteu.

Grădinița din Coțușca nu este prima din comună care a fost reabilitată, în ultimi patru ani administrația locală reușind să facă încă două grădinițe, una la Nichiteni și una la Crasnaleuca, în timp ce și trei școli sunt în plin proces de reabilitare.