Lucrări de reabilitare la trei şcoli din municipiul Botoşani în vederea autorizării pentru protecţia la incendii

Municipalitatea va semna trei noi contracte de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pentru efectuarea de lucrări necesare autorizării la incendiu în cazul a trei unităţi şcolare.

Lucrări de reabilitare la trei şcoli din municipiul Botoşani în vederea autorizării pentru protecţia la incendii

Primarul Cătălin Flutur a anunţat că a fost invitat la nivel central pentru a semna contractele, după ce în prealabil prin acelaşi program a fost semnată finanţarea dotării unui laborator de fizică la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. 

Noile contracte privesc lucrări de modernizare pentru autorizare la incendiu la Şcolile Gimnaziale 12, 17 şi Ştefan cel Mare. 

Edilul a explicat că la toate cele trei instituţii şcolare se va interveni cu lucrări de reparaţii. 

"Va trebui să ajung la Bucureşti, este un pas înainte pentru că noi după ce am semnat contractul cu Colegiul Mihai Eminescu am intrat pe toate operaţiunile pe care trebuie să le facem noi privind achiziţiile publice. Eu aştept cu interes semnarea documentaţiei pentru reabilitarea şi refacerea Drumului Tătarilor. Consider perla coroanei", a spus Cătălin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

astăzi, 17:17
281

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...

Cercetări finalizate după doi ani, în cazul unui groaznic accident soldat cu moartea unui botoșănean și rănirea fiului de 15 ani!

astăzi, 16:15
252

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat recent cercetările într-un dosar privind un groaznic accident rutier, în urma căruia un bo...

Ziua Mondială a Apei, marcată de copii la Biblioteca Județeană!

astăzi, 16:11
57

 Buna colaborare între Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani și Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Botoșani continuă cu proiectul educativ...