Loredana nu se dezminte! Artista duce noţiunea de „spectacol” la un alt nivel! FOTO- VIDEO
UPDATE!

Cu o trupă ce include mai bine de zece membri, Loredana a promis încă de la intrarea în scenă un spectacol de rangul celor pe care le susţine în Bucureşti, acolo unde umple sălile de concerte. Vivace, preocupată de fani, artista nu-şi dezminte cariera şi experienţa.

Loredana nu se dezminte! Artista duce noţiunea de „spectacol” la un alt nivel! FOTO- VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu un machiaj ce include inserţii de cristale şi un costum negru cu auriu, Loredana a ajuns în Centrul Vechi în timp ce băieţii de la Fără Zahăr îşi continuau recitalul. A salutat oficialii şi pe cei prezenţi în spatele scenei, a făcut câteva mişcări de dezmorţire şi s-a retras în maşină, unde a aşteptat momentul în care să urce pe scenă.

Însă în momentul în care a urcat pe scenă în ritmuri de Zig Zagga, Loredana a surprins!

Voce puternică, prezenţă scenică, o permanentă mişcare şi un permanent dans la care se adaugă repertoriul ce include muzică populară, inclusiv piese moldoveneşti. Până şi piesele "Te iubesc" şi "Apa" le-a adaptat ritmurilor populare, dar publicul nu protestează ci fredonează alături de ea, o aplaudă şi o ovaţionează. Din repertoriu nu lipsesc piese cu specific ţigănesc.

Loredana Groza Boncea, născută la Oneşti în urmă cu 46 de ani, este una dintre cele mai impresionante şi mai complete artiste din România. Este o cântăreață de muzică ușoară, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autor, dansator precum şi antrenoare în show-ul muzical Vocea României. În îndelungata sa carieră- dat fiind că s-a lansat la numai 14 ani în muzica mare, prin participarea la "Steaua fără nume", nu a dat niciodată impresia publicului că s-a plictisit sau nu a lăsat niciodată publicul să se plictisească de ea, reinventându-se în permanenţă. Lucru pe care îl demonstrează în această seară şi la Botoşani.

UPDATE:

Intens! Aşa poate fi caracterizat concertul susţinut de Loredana şi trupa „Agurida” la Botoşani. După reprize de muzică populară, ţigănească, pop cu accente rock şi bineînţeles "Trandafir de la Moldova", sparte cu glume, artista şi-a luat rămas- bun de la public într-un mod cu totul special: cântând "Bună seara, iubite".

A cerut o atmosferă specială şi a primit luminiţe de la lanternele telefoanelor mobile. Apoi a mulţumit botoşănenilor pentru invitaţie şi pentru reîntâlnire, îngenunchind în faţa lor. S-a retras, alături de membrii trupei, către maşina municipalităţii cu care venise de la hotel. Nu înainte de a face fotografii cu cei mai mici fani, chiar la portieră.

























 

 

Spune-ne opinia ta