Lora încinge atmosfera la Botoşani! Adolescentele sunt în delir! FOTO- VIDEO
UPDATE!

Primul artist care a reuşit să atragă botoşăneni în jurul scenei, numărul depăşind o mie, este Lora. Cu o înfăţişare total diferită de aşteptările publicului, artista a reuşit să inducă în eroare botoşănenii care o aşteptau să primească autografe înaintea concertului.

Lora încinge atmosfera la Botoşani! Adolescentele sunt în delir! FOTO- VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu o perucă neagră, Lora a urcat pe scenă în compania celor două dansatoare şi după prima piesă a salutat publicul, adresându-se în special "moldovencelor", despre care a spus că "sunt frumoase şi un pic afurisite".

După următoarea piesă, a remarcat starea vremii, spunând că dacă ne-am lua după ce se spune la televizor, ar fi trebuit să găsească zăpadă de un metru la Botoşani.

Cum era de aşteptat, interacţiunea a încântat spectatoarele adolescente care au ovaţionat-o şi aplaudat-o îndelung.

Lora interpretează cântecele din repertoriul propriu, cunoscute de fanele care cântă alături de artistă."Singuri în doi", "Puişor", "Ne împotrivim", "Lasă-mă aşa" răsună în Centrul Vechi al municipiului.
Artista a mărturisit că prima ei iubire a fost un băiat din Botoşani, Ciprian, dar se întâmpla când avea 14 ani.

UPDATE: După un recital live ce a durat aproape o oră, Lora a coborât de pe scenă îngheţată! Dând dovadă de profesionalism, artista s-a mobilizat şi pentru fotografii cu fanii.














 

 

Spune-ne opinia ta