Lora încinge atmosfera la Botoşani! Adolescentele sunt în delir! FOTO- VIDEO
UPDATE!

Primul artist care a reuşit să atragă botoşăneni în jurul scenei, numărul depăşind o mie, este Lora. Cu o înfăţişare total diferită de aşteptările publicului, artista a reuşit să inducă în eroare botoşănenii care o aşteptau să primească autografe înaintea concertului.

Lora încinge atmosfera la Botoşani! Adolescentele sunt în delir! FOTO- VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu o perucă neagră, Lora a urcat pe scenă în compania celor două dansatoare şi după prima piesă a salutat publicul, adresându-se în special "moldovencelor", despre care a spus că "sunt frumoase şi un pic afurisite".

După următoarea piesă, a remarcat starea vremii, spunând că dacă ne-am lua după ce se spune la televizor, ar fi trebuit să găsească zăpadă de un metru la Botoşani.

Cum era de aşteptat, interacţiunea a încântat spectatoarele adolescente care au ovaţionat-o şi aplaudat-o îndelung.

Lora interpretează cântecele din repertoriul propriu, cunoscute de fanele care cântă alături de artistă."Singuri în doi", "Puişor", "Ne împotrivim", "Lasă-mă aşa" răsună în Centrul Vechi al municipiului.
Artista a mărturisit că prima ei iubire a fost un băiat din Botoşani, Ciprian, dar se întâmpla când avea 14 ani.

UPDATE: După un recital live ce a durat aproape o oră, Lora a coborât de pe scenă îngheţată! Dând dovadă de profesionalism, artista s-a mobilizat şi pentru fotografii cu fanii.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
2579

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...

Alerte meteo de la primar pentru cetăţenii dintr-o comună botoşăneană!

Marţi, 19 Septembrie 2017
6462

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiţi, a făcut un apel pe o reţea de socializare către cetăţenii din satele Răchiţi, Roşiori, Costeşti şi Cişmea, posesori de telefoane mobile, să-i tr...

Botoşănenii vor plăti un preţ MAI MARE pentru apă şi canal!

Marţi, 19 Septembrie 2017
1010

Nova Apaserv a înaintat Autorităţii Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice o documentaţie pentru care solicită aprobarea majorării preţului pentru s...