Locuri nou create de parcare, scoase la licitaţie. Vezi în ce cartiere!

Locuri nou create de parcare, scoase la licitaţie. Vezi în ce cartiere!

Municipalitatea va organiza, săptămâna viitoare,  licitaţie pentru concesionarea mai multor locuri de parcare, o bună parte dintre acestea fiind nou înfiinţate.

Astfel, în data de 16 iunie, începând cu ora 10.00, vor fi putea fi concesionate 36 de locuri de parcare din cartierul Aleea Arcului, 15 locuri de parcare nou create în spatele terenului de sport al Şcolii nr. 11, pe strada Gen. Ghe. Avramescu, şi două locuri de parcare pe Calea Naţională nr. 79 şi pe Aleea Amurgului nr. 11.

“Cetăţenii interesaţi să rezerve un loc de parcare sunt aşteptaţi să se înscrie la Biroul Serviciului Patrimoniu de la etajul I din incinta clădirii Casa Cărţii, iar pe data de 16 iunie, la ora 10.00, îi aşteptăm la licitaţie”, a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Preţul de pornire la licitaţie pentru un loc de parcare este de 117 lei pe an. 

Suprafaţa rezervată pentru un loc de parcare este de 8,0 mp, durata de rezervare 24 ore. Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2017, cu posibilitate de prelungire. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
368

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
424

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
851

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...