Locuri nou create de parcare, scoase la licitaţie. Vezi în ce cartiere!

Locuri nou create de parcare, scoase la licitaţie. Vezi în ce cartiere!

Municipalitatea va organiza, săptămâna viitoare,  licitaţie pentru concesionarea mai multor locuri de parcare, o bună parte dintre acestea fiind nou înfiinţate.

Astfel, în data de 16 iunie, începând cu ora 10.00, vor fi putea fi concesionate 36 de locuri de parcare din cartierul Aleea Arcului, 15 locuri de parcare nou create în spatele terenului de sport al Şcolii nr. 11, pe strada Gen. Ghe. Avramescu, şi două locuri de parcare pe Calea Naţională nr. 79 şi pe Aleea Amurgului nr. 11.

“Cetăţenii interesaţi să rezerve un loc de parcare sunt aşteptaţi să se înscrie la Biroul Serviciului Patrimoniu de la etajul I din incinta clădirii Casa Cărţii, iar pe data de 16 iunie, la ora 10.00, îi aşteptăm la licitaţie”, a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Preţul de pornire la licitaţie pentru un loc de parcare este de 117 lei pe an. 

Suprafaţa rezervată pentru un loc de parcare este de 8,0 mp, durata de rezervare 24 ore. Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2017, cu posibilitate de prelungire. 

 

Spune-ne opinia ta