Loc de parcare concesionat în municipiul Botoșani la un nou tarif record

Miercuri a avut loc o nouă licitație pentru concesionarea locurilor de parcare rămase libere în cartierele din municipiul Botoșani. 

Loc de parcare concesionat în municipiul Botoșani la un nou tarif record

Licitația s-a organizat pentru locurile de parcare neocupate de pe Calea Națională, inclusiv tronsonul între Calea Națională nr. 8-10 și strada Adrian Adamiu-strada Împărat Traian-strada Gen. Ghe Avramescu-strada Parcul Tineretului-strada Săvenilor-strada Grivița.

Cel mai scump loc concesionat este vizavi de Pro Casa, între Calea Națională și Gen. Gheorghe Avramescu, acesta fiind ajudecat cu suma de 750 de lei, fiind dorit de trei persoane. Este cel mai scump loc de parcare concesionat anul acesta în municipiul Botoșani, după ce la licitația de luni a fost concesionat un astfel de loc pe Aleea Zorilor, cu 700 de lei.

"S-au scos la licitație astăzi 50 de locuri, s-au prezentat 45 de persoane. A fost în general o singură persoană înscrisă pe un singur loc dar a fost și un caz în care au fost trei persoane pe un loc și s-a ajuns la suma de 750 de lei. Este o zonă foarte aglomerată, unde s-a licitat locul de parcare cu 750 de lei", a precizat viceprimarul Marian Murariu.

În perioada următoare se va face o inventariere a locurilor care au rămas neconcesionate, numărul acestora fiind însă redus. 

Pentru persoanele fizice prețul de pornire la licitație, pentru un an, pleacă de la 117 lei, iar pentru persoanele juridice de la 420 de lei. La ora actuală mai sunt disponibile aproximativ 1.000 de locuri de parcare. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un finalist de la ”Chefi la Cutite” a scos la licitatie costumatia de bucatar, pentru a o ajuta pe Mihaela Matei! FOTO

astăzi, 00:29
198

Au fost depuse urne in aproape toate localurile din municipiul Botosani, in florarii sau in biserici. Duminica s-a organizat si o strangere de fonduri pe Pietonalul Unirii, iar oamenii cu suflet mare ...

Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati! FOTO

Luni, 23 Octombrie 2017
397

FC Botoșani a avut prima mare ocazie a partidei, Penedo respingând șutul bun al lui Laurențiu Buș din minutul 17.Dinamo a contracarat abia în minutul 51, când centrarea &icir...

Adolescenţi loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni!

Luni, 23 Octombrie 2017
2063

Doi adolescenţi au fost răniţi, luni seara, după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau strada.Accidentul a avut loc pe strada Cuza Vodă, în apropierea...