Loc de parcare concesionat în municipiul Botoșani la un nou tarif record

Miercuri a avut loc o nouă licitație pentru concesionarea locurilor de parcare rămase libere în cartierele din municipiul Botoșani. 

Loc de parcare concesionat în municipiul Botoșani la un nou tarif record

Licitația s-a organizat pentru locurile de parcare neocupate de pe Calea Națională, inclusiv tronsonul între Calea Națională nr. 8-10 și strada Adrian Adamiu-strada Împărat Traian-strada Gen. Ghe Avramescu-strada Parcul Tineretului-strada Săvenilor-strada Grivița.

Cel mai scump loc concesionat este vizavi de Pro Casa, între Calea Națională și Gen. Gheorghe Avramescu, acesta fiind ajudecat cu suma de 750 de lei, fiind dorit de trei persoane. Este cel mai scump loc de parcare concesionat anul acesta în municipiul Botoșani, după ce la licitația de luni a fost concesionat un astfel de loc pe Aleea Zorilor, cu 700 de lei.

"S-au scos la licitație astăzi 50 de locuri, s-au prezentat 45 de persoane. A fost în general o singură persoană înscrisă pe un singur loc dar a fost și un caz în care au fost trei persoane pe un loc și s-a ajuns la suma de 750 de lei. Este o zonă foarte aglomerată, unde s-a licitat locul de parcare cu 750 de lei", a precizat viceprimarul Marian Murariu.

În perioada următoare se va face o inventariere a locurilor care au rămas neconcesionate, numărul acestora fiind însă redus. 

Pentru persoanele fizice prețul de pornire la licitație, pentru un an, pleacă de la 117 lei, iar pentru persoanele juridice de la 420 de lei. La ora actuală mai sunt disponibile aproximativ 1.000 de locuri de parcare. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
1

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
71

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
12

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...