Loc de parcare concesionat în municipiul Botoșani la un nou tarif record

Miercuri a avut loc o nouă licitație pentru concesionarea locurilor de parcare rămase libere în cartierele din municipiul Botoșani. 

Loc de parcare concesionat în municipiul Botoșani la un nou tarif record

Licitația s-a organizat pentru locurile de parcare neocupate de pe Calea Națională, inclusiv tronsonul între Calea Națională nr. 8-10 și strada Adrian Adamiu-strada Împărat Traian-strada Gen. Ghe Avramescu-strada Parcul Tineretului-strada Săvenilor-strada Grivița.

Cel mai scump loc concesionat este vizavi de Pro Casa, între Calea Națională și Gen. Gheorghe Avramescu, acesta fiind ajudecat cu suma de 750 de lei, fiind dorit de trei persoane. Este cel mai scump loc de parcare concesionat anul acesta în municipiul Botoșani, după ce la licitația de luni a fost concesionat un astfel de loc pe Aleea Zorilor, cu 700 de lei.

"S-au scos la licitație astăzi 50 de locuri, s-au prezentat 45 de persoane. A fost în general o singură persoană înscrisă pe un singur loc dar a fost și un caz în care au fost trei persoane pe un loc și s-a ajuns la suma de 750 de lei. Este o zonă foarte aglomerată, unde s-a licitat locul de parcare cu 750 de lei", a precizat viceprimarul Marian Murariu.

În perioada următoare se va face o inventariere a locurilor care au rămas neconcesionate, numărul acestora fiind însă redus. 

Pentru persoanele fizice prețul de pornire la licitație, pentru un an, pleacă de la 117 lei, iar pentru persoanele juridice de la 420 de lei. La ora actuală mai sunt disponibile aproximativ 1.000 de locuri de parcare. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani europeni pentru românii care se întorc din străinătate

astăzi, 10:11
97

Românii care se întorc acasă vor primi finanţare de până la 40.000 de euro, pe proiect, printr-un program special dedicat Diasporei, şi vor avea parte şi de consiliere în domeniul business-ul...

Lovitură de teatru: Senatul a adoptat reducerea numărului de parlamentari la 300

astăzi, 09:10
376

Senatul României a adoptat reducerea numărului de parlamentari la 300, anunţă preşedintele PMP, Eugen Tomac. Adoptarea a fost una tacită, adică nu s-a dat un vot, ci s-a depăşit termenul...

Protest: Profesorii cer ca OLAV să nu se desființeze!

astăzi, 09:06
81

Olimpiada Lectura ca Abilitate de Viață (OLAV) se desființează pentru liceeni, profesorii de limba română din toată țara fiind de joi, 20 septembrie 2018, în alertă.Informația...