Loc de parcare concensionat în municipiul Botoșani cu 600 de lei

Municipalitatea a organizat, joi, o nouă licitație pentru concesionarea a peste 60 de locuri de parcare pe mai multe străzi din municipiul Botoșani.

Loc de parcare concensionat în municipiul Botoșani cu 600 de lei

Lipsa locurilor de parcare din anumite zone ale orașului și-a spus și la această licitație cuvântul, fiind botoșăneni dispuși să plătească chiar și de cinci ori mai mult față de cât este taxa de rezervare a unui loc de parcare pentru un an.

Pentru un astfel de loc s-au "bătut" doi botoșăneni care locuiesc pe Aleea Parcului, locul de parcare fiind concesionat în cele din urmă cu suma de 600 de lei, prețul de pornire al licitației fiind de 117 lei.

Un alt botoșănean a plătit 500 de lei pentru locul de parcare concesionat. pe Aleea Arcului. Au mai fost scoase la licitație amplasamente pe strada Ștefan Luchian, Aleea Călugăreni, pe strada Parcul Tineretului, Aleea Arcului, Primăverii.

Majoritatea locurilor de parcare scoase la licitație erau folosite până acum cu titlu gratuit. Potrivit viceprimarului Marian Murariu, dacă până la finalul anului vor mai fi identificate astfel de locuri de parcare, acestea vor fi luate în evidența Serviciului Patrimoniu și vor fi scoase la licitație în vederea concesionării. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Protest al polițiștilor și angajaților Ambulanței în fața Prefecturii - FOTO

astăzi, 15:55
1237

Aproximativ 20 de sindicaliști de la Blocul Național Sindical, Filiala Județeană Botoșani, angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean, ai Serviciului Județean de Ambulanță, Jandarmerie...

Sinistrații din blocul de pe Primăverii vor putea reveni în locuințe după verificarea utilităților

astăzi, 14:26
728

Sinistrații din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de explozia de la jumătatea lunii septembrie, se vor putea întoarce în locuințe doar după ce se va ...

Consilieri noi în echipa prefectului judeţului

astăzi, 13:59
1173

Cancelaria prefectului judeţului Botoşani are, de săptămâna aceasta, doi noi consilieri. Unul dintre aceştia se va ocupa de relaţiile cu presa, fiind vorba de fosta jurnalistă Mădălina ...