Liviu Radasanu, instalat astazi in functia de director executiv al DGASPC Botosani

Liviu Radasanu, instalat astazi in functia de director executiv al DGASPC Botosani

 LIVIU RADASANU  

Noul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, Liviu Radasanu, a preluat astazi functia de conducere, dupa ce o perioada de cateva luni Directia a fost condusa interimar de Doina Nacu.

"Incep de maine o serie de vizite in centre, le iau pe toate la rand, sa vad exact ce probleme sunt. Le-am si cerut colegilor sa vina cu idei, cu propuneri, cu probleme, dar nu cu probleme nerezolvate", a declarat Liviu Radasanu, director executiv al DGASPC.

Constient de sarcina grea pe care o are, de a prelua o institutie cu probleme grave financiare, proaspatul director are in vedere unele masuri pentru a putea rezista crizei economice.

"Pentru a putea face fata crizei financiare, avem in vedere chiar si micsorarea sumei de 18 milioane lei vechi, pana la 12 milioane chiar, pe fiecare persoana asistata din cadrul DGASPC. Nu plec cu acea idee preconceputa de a da oameni afara, dar daca se va impune acest lucru, si vom fi nevoiti, vom face si acest lucru", a precizat Radasanu.

Doina Nacu, care a ocupat pana acum functia de director interimar al Directiei, ocupa de astazi o functie cheie a DGASPC, cea de director economic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
25

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
28

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
157

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...