LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!

LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!
Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, a intrat in vizorul liberalilor, acestia criticand modul in care se aplica Regulamentul de blocare a rotilor si de ridicare a masinilor parcate neregulamentar.

Liviu Andronic, secretarul general al PNL, filiala Botosani, a recunoscut necesitatea unui astfel de regulament, precum si beneficiile aduse, in vederea fluidizarii traficului si a disciplinarii soferilor. Insa critica dur modul defectuos in care se aplica aceste masuri.

“Unul dintre cei doi viceprimari de Botosani, aflat la al doilea mandat, s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate si ca dezvoltarea municipiului a luat atata viteza incat nu se mai poate opri, asa ca trebuie sa puna un pic de frana, adica sa blocheze cat mai multe roti", a declarat liberalul Liviu Andronic.

Cu toate acestea, Andronic recunoaste ca masura este binevenita.

“Daca nu ar fi benefica, as spune ca este o hachita a viceprimarului. Insa este aplicata total anapoda, pentru ca se blocheaza mai mult decat este nevoie", a completat secretarul general al PNL Botosani.

Liviu Andronic a incercat sa exemplifice cele de mai sus prin faptul ca un botosanean care stationase intr-o parcare s-a ales cu avertisment, insa apoi a fost nevoit sa plateasca si amenda de 60 de lei.

Asta desi, sustine Andronic, firma respectiva ar trebui sa isi limiteze competenta doar pentru masinile parcate pe spatii verzi sau trotuare.

 “Nu este cumva vorba doar despre entuziasmul unui viceprimar tanar, dar plin de importanta pe care i-o da functia? Sau despre carenta, intrucat nu si-a instruit angajatii asa cum trebuie?", se intreaba Liviu Andronic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
739

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...