LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!

LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!
Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, a intrat in vizorul liberalilor, acestia criticand modul in care se aplica Regulamentul de blocare a rotilor si de ridicare a masinilor parcate neregulamentar.

Liviu Andronic, secretarul general al PNL, filiala Botosani, a recunoscut necesitatea unui astfel de regulament, precum si beneficiile aduse, in vederea fluidizarii traficului si a disciplinarii soferilor. Insa critica dur modul defectuos in care se aplica aceste masuri.

“Unul dintre cei doi viceprimari de Botosani, aflat la al doilea mandat, s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate si ca dezvoltarea municipiului a luat atata viteza incat nu se mai poate opri, asa ca trebuie sa puna un pic de frana, adica sa blocheze cat mai multe roti", a declarat liberalul Liviu Andronic.

Cu toate acestea, Andronic recunoaste ca masura este binevenita.

“Daca nu ar fi benefica, as spune ca este o hachita a viceprimarului. Insa este aplicata total anapoda, pentru ca se blocheaza mai mult decat este nevoie", a completat secretarul general al PNL Botosani.

Liviu Andronic a incercat sa exemplifice cele de mai sus prin faptul ca un botosanean care stationase intr-o parcare s-a ales cu avertisment, insa apoi a fost nevoit sa plateasca si amenda de 60 de lei.

Asta desi, sustine Andronic, firma respectiva ar trebui sa isi limiteze competenta doar pentru masinile parcate pe spatii verzi sau trotuare.

 “Nu este cumva vorba doar despre entuziasmul unui viceprimar tanar, dar plin de importanta pe care i-o da functia? Sau despre carenta, intrucat nu si-a instruit angajatii asa cum trebuie?", se intreaba Liviu Andronic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoturism "alimentat" din Botoşani cu ţigări de contrabandă, depistat la Iaşi! FOTO

astăzi, 13:23
49

Astfel, pe timpul misiunii, aceștia au identificat în trafic, în localitatea de frontieră Ţigănaşi, judeţul Iaşi, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România...

Aproape jumătate din elevii botoşăneni s-au îmbătat cel puţin o dată şi tot atâţia au încercat ţigările

astăzi, 12:38
68

Studiul s-a desfăşurat în perioada 10 mai - 10 iunie 2016 în 13 unităţi de învăţământ. Au fost aplicate 746 de chestionare, cu o eroare de ± 3,5%, la un nive...

Notarii botoşăneni, sancţionaţi de Consiliul Concurenţei cu o amendă record

astăzi, 11:47
407

Cei 72 de membri ai Camerei Notarilor Publici sunt acuzaţi de încălcarea regulilor de concurenţă, prin stabilirea unei grile de onorarii minimale având valori mai ridicate de...