LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!

LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!
Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, a intrat in vizorul liberalilor, acestia criticand modul in care se aplica Regulamentul de blocare a rotilor si de ridicare a masinilor parcate neregulamentar.

Liviu Andronic, secretarul general al PNL, filiala Botosani, a recunoscut necesitatea unui astfel de regulament, precum si beneficiile aduse, in vederea fluidizarii traficului si a disciplinarii soferilor. Insa critica dur modul defectuos in care se aplica aceste masuri.

“Unul dintre cei doi viceprimari de Botosani, aflat la al doilea mandat, s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate si ca dezvoltarea municipiului a luat atata viteza incat nu se mai poate opri, asa ca trebuie sa puna un pic de frana, adica sa blocheze cat mai multe roti", a declarat liberalul Liviu Andronic.

Cu toate acestea, Andronic recunoaste ca masura este binevenita.

“Daca nu ar fi benefica, as spune ca este o hachita a viceprimarului. Insa este aplicata total anapoda, pentru ca se blocheaza mai mult decat este nevoie", a completat secretarul general al PNL Botosani.

Liviu Andronic a incercat sa exemplifice cele de mai sus prin faptul ca un botosanean care stationase intr-o parcare s-a ales cu avertisment, insa apoi a fost nevoit sa plateasca si amenda de 60 de lei.

Asta desi, sustine Andronic, firma respectiva ar trebui sa isi limiteze competenta doar pentru masinile parcate pe spatii verzi sau trotuare.

 “Nu este cumva vorba doar despre entuziasmul unui viceprimar tanar, dar plin de importanta pe care i-o da functia? Sau despre carenta, intrucat nu si-a instruit angajatii asa cum trebuie?", se intreaba Liviu Andronic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliţist botoşănean, acuzat de purtare abuzivă

astăzi, 21:01
554

Achitat de Judecătoria Botoşani, fostul şef al Secţiei de poliţie rurală Flămânzi, inspectorul de poliţie Mihai Cliveţ, se va prezenta şi în faţa unei instanţe a Curţii de Ape...

Lansare de carte: "Animetria", de Ionuț-Bogdan Cărăușu

astăzi, 20:06
95

Editura Timpul și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani vă invită la lansarea volumului de debut al poetului Ionuț-Bogdan Cărăușu.Lansarea vol...

Întâlnire emoţionantă între fraţii de peste Prut! FOTO

astăzi, 19:59
464

Basarabia – pământ românesc – răpită de la patria mamă în anul 1940, tragicul an al istoriei românilor, trăieşte şi simte încă româneşte. Am si...