LISTA asociațiilor și ONG-urilor care primesc fonduri nerambursabile de la Primăria Botoșani!

Comisia constituită la nivelul Primăriei Botoșani a finalizat evaluarea proiectelor depuse de asociațiile și ONG-urile care au solicitat fonduri nerambursabile din bugetul local.

LISTA asociațiilor și ONG-urilor care primesc fonduri nerambursabile de la Primăria Botoșani!

Cea mai mare sumă a fost acordată Asociației Fotbal Club Botoșani, care a primit 835.848 lei, suma pe care au cerut-o reprezentanții asociației fiind de 1,099 milioane lei.

Șase proiecte au fost respinse pe motiv că asociațiile sau ONG-urile nu au prezentat anumite documente necesare obținerii unei astfel de finanțări. Asociațiile ale căror proiecte au fost respinse pot face contestație până la data de 15 mai, rezultatele finale urmând a fi anunțate pe data de 18 mai. 

"Pentru domeniul sport am avut solicitări în valoare de 1,432 milioane lei, totalul sumelor alocate este de 1,099 milioane lei, iar pentru domeniul cultural, educație civică, social și protecția mediului dintr-o sumă de 359.000 de lei cât s-a solicitat s-a acordat un total de 298.000 de lei, pentru un număr total de 31 proiecte. Șase proiecte au fost respinse pentru lipsa documentelor care au constituit suport pentru evaluare", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Suma totală alocată în acest an de municipalitate pentru capitolul finanțări nerambursabile pentru asociații și ONG-uri este de 1,400 milioane lei.

Vezi AICI câți bani au primit asociațiile și ONG-urile!

 

Spune-ne opinia ta