Limitatoarele de viteză de pe strada Marchian nu vor fi scoase

Limitatoarele de viteză de pe strada Marchian nu vor fi scoase

Limitatoarele de viteză de pe strada Marchian, din municipiul Botoşani, montate de curând înaintea trecerilor de pietoni de la intrarea în curtea Spitalului Mavromati nu vor fi scoase.

Deşi montarea acestor limitatoare a stârnit reacţii negative,mulţi şoferi acuzând că se creează blocaje şi se aglomerează foarte mult zona, fiind şi în Consiliul Local o interpelare din partea unui consilier, care a cerut reanalizarea oportunităţii montării acestor cocoaşe, membrii Comisiei de sistematizare a circulaţiei, întruniţi vineri, au decis să nu fie scoase.

Reprezentanţii Poliţiei susţin că existenţa acelor cocoaşe pe strada Marchian va face ca şoferii să nu mai circule cu viteză prin zonă, mai ales pe timpul nopţii, acesta fiind de altfel şi unul dintre principalele motive pentru care s-a decis montarea unor astfel de dispozitive.

Limitatoare de viteză au fost montate şi pe strada Puşkin, în apropiere de intersecţia cu strada Petru Rareş, unde frecvent au loc accidente rutiere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
340

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
581

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
271

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...