Licitație reluată pentru prinderea câinilor de pe străzi. Până când se depun ofertele!

În ultima perioadă pe străzile din municipiul Botoșani au putut fi văzuți tot mai mulți câinii care umblă în haite, unii dintre aceștia fiind chiar de talie foarte mare.

Licitație reluată pentru prinderea câinilor de pe străzi. Până când se depun ofertele!

Acest lucru este recunoscut și de Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii, Publice și Agrement (DSPSA) care susține că în continuare se acționează pentru capturarea câinilor comunitari.

În cel mai scurt timp va avea loc și o nouă licitație pentru activitatea de ecarisaj, după ce Comisia de Soluționare a Contesațiilor a dat dreptate DSPSA.

Licitația a fost blocată la începutul lunii după ce firma Triconstruct, cea care se ocupă și acum de prinderea câinilor de pe străzi, a solicitat suspendarea licitației, după ce nu a fost mulțumită de un răspuns primit la o solicitare de clarificări de la DSPSA.

"Contestația depusă de firma Triconstruct a fost respinsă și a dat dreptate DSPSA. Am reluat procedura și vom deschide ofertele pe data de 28 aprilie. Până atunci ei lucrează mai departe cu noi. Am observat că sunt niște dulăi foarte mari prin oraș, cu siguranță nu sunt crescuți peste noapte, ei vin de undeva din afara Botoșaniului", a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Valoarea noului contract pentru activitatea de ecarisaj, care a fost scos la licitaţie, a fost estimat la 1,9 milioane de lei, având o durată de doi ani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Județean va avea, din nou, un administrator public

Sâmbătă, 19 August 2017
890

Rămas liber odată cu venirea lui Costică Macaleți la conducerea Consiliului Județean Botoșani, postul de administrator public al județului ar putea fi din nou ocupat în cel mai scurt timp...

Măsuri pe linia personalului cerute de șeful Consiliului Județean la UPU

Vineri, 18 August 2017
1696

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a cerut conducerii Spitalului Mavromati să găsească cât mai repede o soluție pentru deficitul de personal care se înregistreaz...

Bani ceruți de la Guvern pentru scoaterea din impas a Primăriei Mihălășeni

Vineri, 18 August 2017
559

În acest sens, președintele Consiliului Județean prefectului județului au inițiat un proiect de Hotărâre de Guvern pe care l-au trasmis deja la nivel central în vederea locării...