Licitație reluată pentru prinderea câinilor de pe străzi. Până când se depun ofertele!

În ultima perioadă pe străzile din municipiul Botoșani au putut fi văzuți tot mai mulți câinii care umblă în haite, unii dintre aceștia fiind chiar de talie foarte mare.

Licitație reluată pentru prinderea câinilor de pe străzi. Până când se depun ofertele!

Acest lucru este recunoscut și de Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii, Publice și Agrement (DSPSA) care susține că în continuare se acționează pentru capturarea câinilor comunitari.

În cel mai scurt timp va avea loc și o nouă licitație pentru activitatea de ecarisaj, după ce Comisia de Soluționare a Contesațiilor a dat dreptate DSPSA.

Licitația a fost blocată la începutul lunii după ce firma Triconstruct, cea care se ocupă și acum de prinderea câinilor de pe străzi, a solicitat suspendarea licitației, după ce nu a fost mulțumită de un răspuns primit la o solicitare de clarificări de la DSPSA.

"Contestația depusă de firma Triconstruct a fost respinsă și a dat dreptate DSPSA. Am reluat procedura și vom deschide ofertele pe data de 28 aprilie. Până atunci ei lucrează mai departe cu noi. Am observat că sunt niște dulăi foarte mari prin oraș, cu siguranță nu sunt crescuți peste noapte, ei vin de undeva din afara Botoșaniului", a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Valoarea noului contract pentru activitatea de ecarisaj, care a fost scos la licitaţie, a fost estimat la 1,9 milioane de lei, având o durată de doi ani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Trei unităţi de asistenţă medico-socială din judeţul Botoşani vor fi preluate de Consiliul Judeţean

astăzi, 10:29
55

Trei dintre unităţile medico-sociale din judeţul Botoşani ar urma să treacă în subordinea şi finanţarea Consiliului Judeţean, în acest sens în şedinţa ordinară din data d...

Fără bonusuri financiare pentru cei din conducerea unei societăți subordonată Consiliului Local

Vineri, 19 Ianuarie 2018
222

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv nu se vor bucura anul acesta de bonusul financiar pe care l-au încasat în anii anteriori, pe lângă indemnizație.&n...

Posturi de şefi desfiinţate la Urban Serv!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
539

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, în noua organigramă nu se mai regăsesc 25 de posturi, dintre care şase sunt de conducere. Majoritatea persoanelor care ocupau aceste posturi...