Licitație reluată pentru prinderea câinilor de pe străzi. Până când se depun ofertele!

În ultima perioadă pe străzile din municipiul Botoșani au putut fi văzuți tot mai mulți câinii care umblă în haite, unii dintre aceștia fiind chiar de talie foarte mare.

Licitație reluată pentru prinderea câinilor de pe străzi. Până când se depun ofertele!

Acest lucru este recunoscut și de Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii, Publice și Agrement (DSPSA) care susține că în continuare se acționează pentru capturarea câinilor comunitari.

În cel mai scurt timp va avea loc și o nouă licitație pentru activitatea de ecarisaj, după ce Comisia de Soluționare a Contesațiilor a dat dreptate DSPSA.

Licitația a fost blocată la începutul lunii după ce firma Triconstruct, cea care se ocupă și acum de prinderea câinilor de pe străzi, a solicitat suspendarea licitației, după ce nu a fost mulțumită de un răspuns primit la o solicitare de clarificări de la DSPSA.

"Contestația depusă de firma Triconstruct a fost respinsă și a dat dreptate DSPSA. Am reluat procedura și vom deschide ofertele pe data de 28 aprilie. Până atunci ei lucrează mai departe cu noi. Am observat că sunt niște dulăi foarte mari prin oraș, cu siguranță nu sunt crescuți peste noapte, ei vin de undeva din afara Botoșaniului", a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Valoarea noului contract pentru activitatea de ecarisaj, care a fost scos la licitaţie, a fost estimat la 1,9 milioane de lei, având o durată de doi ani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Majorarea tarifului pentru salubritate, cerută de cinci ori de Urban Serv

astăzi, 13:50
308

Societatea Urban Serv nu a primit niciun răspuns de la autoritatea locală vizavi de solicitarea de majorare a tarifului pentru operaţiunile de salubrizare de pe străzile din municipiul Botoşani, ...

Sume propuse spre a fi repartizate primăriilor din judeţ, din cota de TVA şi impozitul pe venit

astăzi, 13:10
436

Aceste sume sunt destinate pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare. Sumele propuse pentru fiecare u...

Contractele pentru deszăpezirea drumurilor judeţene încă nu au fost semnate

astăzi, 12:35
191

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani nu a încheiat nici până la această dată contractele pentru activitatea de pe drumurile judeţene în perioada sezonului rece. ...