Liberalii vor patinoar la Polivalenta, dar fara muzica!

Liberalii vor patinoar la Polivalenta, dar fara muzica!
Locul unde ar urma sa fie amenajat patinoarul a devenit subiect de disputa electorala, dupa ce liberalii au criticat ca manifestarile de la Sala Polivalenta vin in contradictie cu o hotarare de CL, care preciza interzicerea activitatilor pe o raza de 100 de metri de la limita exterioara a spitalelor.

Astfel, patinoarul a fost plimbat, ipotetic, in parcarea de la Belv sau chiar in parcul Mihai Eminescu. Tot in legatura cu patinoarul, liberalul George Ostafie, consilier local si presedinte al Organizatiei Municipale PNL, l-a atacat pe Eugen Turcanu, seful bazelor sportive din oras.

Zilele acestea a iesit acel Bruce Lee al Primariei care guverneaza Sala Polivalenta si a zis ca nu se va face patinoar pe esplanada obiectivului, spune Ostafie.

Noi, liberalii, nu suntem impotriva amplasarii patinoarului acolo. Ceea ce ma frapeaza pe mine e ca acest domn, la lansarea candidatilor PD-L, nu stia de acea Hotarare de Consiliu Local si dintr-odata, cand e vorba de patinoar, vrea s-o respecte, precizeaza Ostafie.

Liberalii se arata intelegatori, bineinteles, cu respectarea decentei, adica fara muzica.

Patinoarul se poate amplasa acolo, dar cu conditia de a nu se bloca Bulevardul si trotuarele aferente acestuia si bineinteles fara a se pune muzica, pentru a nu fi deranjati copiii internati in Spitalul de Pediatrie, a mai adaugat George Ostafie.

Redam si declaratia lui Eugen Turcanu din data de 5 noiembrie.

Teoretic, ar trebui sa amenajam patinoarul pe esplanada Salii Polivalente, insa trebuie sa vedem daca nu afecteaza Spitalul de Copii. Atata timp cat unii fac declaratii pe tema asta, e mai dificil. Trebuie sa respectam o anume Hotarare de Consiliu Local. Vrem, nu vrem, trebuie s-o respectam. Nu putem tocmai noi s-o incalcam, spunea seful Serviciului de Intretinere a Bazelor Sportive si Zone de Agrement din cadrul Primariei Botosani, Eugen Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
126

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
92

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
85

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...