La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!

La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!
Social-democrata Viorica Afrasinei si-a intrat oficial in atributii dupa ce a rostit juramantul in fata unei numeroase asistente, precum si a lui Corneliu Mihai, care de astazi paraseste Prefectura, pentru a se intoarce la Garda Financiara, unde isi va relua postul detinut pana anul trecut.

Prefectul Cristian Roman a dat citire Hotararii de Guvern 62/5 februarie 2009, prin care Corneliu Mihai a fost eliberat din functia de subprefect, in locul sau fiind numita Viorica Afrasinei, cu caracter temporar, pana la organizarea concursului in vederea ocuparii definitive a postului.

Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu i-a multumit fostului subprefect Corneliu Mihai pentru aportul adus la buna desfasurare a activitatii in cadrul institutiei.

Ii multumesc domnului Mihai pentru rezultatele obtinute. Asta cu toate ca a trebuit sa treaca peste o incercare destul de grea, aceea de a coordona activitatea de reconstruire a caselor persoanelor afectate de inundatiile de asta vara pana la termenul dat de Guvern, de 1 decembrie, a precizat Cristian Roman.

In ce o priveste pe Viorica Afrasinei, a asigurat-o ca la Prefectura va avea cu cine face echipa. Corneliu Mihai a tinut sa sublinieze ca pentru el functia a fost o experienta placuta, urandu-i succes noului subprefect.

Viorica Afrasinei a multumit la randul sau tuturor celor care au fost prezenti alaturi de ea la investire, un moment deosebit de important in viata sa.

Va asigur ca voi fi un colaborator bun pentru ca obligatiile Institutiei Prefectului sa fie duse la indeplinire in timp util, in conformitate cu legea. Trebuie sa ne privim si unii si altii cu respect si incredere, a declarat Viorica Afrasinei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
5881

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...

Un botoşănean a adormit la volan şi a produs un accident de circulaţie!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
1176

Botoşăneanul, aflat la volanul unui VW Golf, ar fi adormit şi a pătruns pe sensul opus unde a impactat un autoturism Dacia Logan ce circula dinspre Bacău.În urma impactului şoferu...

Accident de circulaţie provocat de un fost primar! A lovit cu mașina o tânără!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
1805

Vasile Hânganu, de 73 de ani, fost primar al oraşului Bucecea, se afla la volanul unei autoutilitare Ford şi a ieşit din parcarea din faţa cinematografului pe strada Ion Pillat, însă ...