La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!

La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!
Social-democrata Viorica Afrasinei si-a intrat oficial in atributii dupa ce a rostit juramantul in fata unei numeroase asistente, precum si a lui Corneliu Mihai, care de astazi paraseste Prefectura, pentru a se intoarce la Garda Financiara, unde isi va relua postul detinut pana anul trecut.

Prefectul Cristian Roman a dat citire Hotararii de Guvern 62/5 februarie 2009, prin care Corneliu Mihai a fost eliberat din functia de subprefect, in locul sau fiind numita Viorica Afrasinei, cu caracter temporar, pana la organizarea concursului in vederea ocuparii definitive a postului.

Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu i-a multumit fostului subprefect Corneliu Mihai pentru aportul adus la buna desfasurare a activitatii in cadrul institutiei.

Ii multumesc domnului Mihai pentru rezultatele obtinute. Asta cu toate ca a trebuit sa treaca peste o incercare destul de grea, aceea de a coordona activitatea de reconstruire a caselor persoanelor afectate de inundatiile de asta vara pana la termenul dat de Guvern, de 1 decembrie, a precizat Cristian Roman.

In ce o priveste pe Viorica Afrasinei, a asigurat-o ca la Prefectura va avea cu cine face echipa. Corneliu Mihai a tinut sa sublinieze ca pentru el functia a fost o experienta placuta, urandu-i succes noului subprefect.

Viorica Afrasinei a multumit la randul sau tuturor celor care au fost prezenti alaturi de ea la investire, un moment deosebit de important in viata sa.

Va asigur ca voi fi un colaborator bun pentru ca obligatiile Institutiei Prefectului sa fie duse la indeplinire in timp util, in conformitate cu legea. Trebuie sa ne privim si unii si altii cu respect si incredere, a declarat Viorica Afrasinei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
92

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...

Botoşănenii pot participa la luarea deciziilor privind Planul de menţinere a calităţii aerului în judeţ

astăzi, 13:22
64

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 257/2015 Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acţiune pe termen scurt şi a planurilor de menţinere a calităţi...

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

astăzi, 13:05
1446

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcu...