La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!

La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!
Social-democrata Viorica Afrasinei si-a intrat oficial in atributii dupa ce a rostit juramantul in fata unei numeroase asistente, precum si a lui Corneliu Mihai, care de astazi paraseste Prefectura, pentru a se intoarce la Garda Financiara, unde isi va relua postul detinut pana anul trecut.

Prefectul Cristian Roman a dat citire Hotararii de Guvern 62/5 februarie 2009, prin care Corneliu Mihai a fost eliberat din functia de subprefect, in locul sau fiind numita Viorica Afrasinei, cu caracter temporar, pana la organizarea concursului in vederea ocuparii definitive a postului.

Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu i-a multumit fostului subprefect Corneliu Mihai pentru aportul adus la buna desfasurare a activitatii in cadrul institutiei.

Ii multumesc domnului Mihai pentru rezultatele obtinute. Asta cu toate ca a trebuit sa treaca peste o incercare destul de grea, aceea de a coordona activitatea de reconstruire a caselor persoanelor afectate de inundatiile de asta vara pana la termenul dat de Guvern, de 1 decembrie, a precizat Cristian Roman.

In ce o priveste pe Viorica Afrasinei, a asigurat-o ca la Prefectura va avea cu cine face echipa. Corneliu Mihai a tinut sa sublinieze ca pentru el functia a fost o experienta placuta, urandu-i succes noului subprefect.

Viorica Afrasinei a multumit la randul sau tuturor celor care au fost prezenti alaturi de ea la investire, un moment deosebit de important in viata sa.

Va asigur ca voi fi un colaborator bun pentru ca obligatiile Institutiei Prefectului sa fie duse la indeplinire in timp util, in conformitate cu legea. Trebuie sa ne privim si unii si altii cu respect si incredere, a declarat Viorica Afrasinei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi copii au chemat pompierii pentru a salva trei cățeluși rămași captivi într-un subsol! FOTO

astăzi, 17:50
418

Acțiune dificilă a pompierilor botoșăneni, care au fost solicitați de coi copii să salveze trei căței rămași captivi în subsolul unei clădiri părăsite.S-a întâmplat ...

ASTĂZI - Obiceiuri de Alexii, ziua în care şarpele iese din pământ!

astăzi, 12:26
747

Alexie din calendarul popular, serbat in ziua de 17 martie, este considerat a fi patronul tuturor vietuitoarelor care au hibernat in subteran (reptilele, mai ales) sau au stat ascunse sub coaja copaci...

Percheziții la domiciliul braconierilor: Arbalete, săgeți cu vârf metalic, carne și un cap de mistreț au găsit polițiștii botoșăneni! FOTO

astăzi, 11:25
1548

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, au efectuat vineri o percheziţie domiciliară la locuinţa u...