La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!

La investirea Vioricai Afrasanei, fostul subprefect a fost felicitat pentru activitatea depusa in Prefectura!
Social-democrata Viorica Afrasinei si-a intrat oficial in atributii dupa ce a rostit juramantul in fata unei numeroase asistente, precum si a lui Corneliu Mihai, care de astazi paraseste Prefectura, pentru a se intoarce la Garda Financiara, unde isi va relua postul detinut pana anul trecut.

Prefectul Cristian Roman a dat citire Hotararii de Guvern 62/5 februarie 2009, prin care Corneliu Mihai a fost eliberat din functia de subprefect, in locul sau fiind numita Viorica Afrasinei, cu caracter temporar, pana la organizarea concursului in vederea ocuparii definitive a postului.

Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu i-a multumit fostului subprefect Corneliu Mihai pentru aportul adus la buna desfasurare a activitatii in cadrul institutiei.

Ii multumesc domnului Mihai pentru rezultatele obtinute. Asta cu toate ca a trebuit sa treaca peste o incercare destul de grea, aceea de a coordona activitatea de reconstruire a caselor persoanelor afectate de inundatiile de asta vara pana la termenul dat de Guvern, de 1 decembrie, a precizat Cristian Roman.

In ce o priveste pe Viorica Afrasinei, a asigurat-o ca la Prefectura va avea cu cine face echipa. Corneliu Mihai a tinut sa sublinieze ca pentru el functia a fost o experienta placuta, urandu-i succes noului subprefect.

Viorica Afrasinei a multumit la randul sau tuturor celor care au fost prezenti alaturi de ea la investire, un moment deosebit de important in viata sa.

Va asigur ca voi fi un colaborator bun pentru ca obligatiile Institutiei Prefectului sa fie duse la indeplinire in timp util, in conformitate cu legea. Trebuie sa ne privim si unii si altii cu respect si incredere, a declarat Viorica Afrasinei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
3

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
75

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
12

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...