La ce se mai bat politicieni între ei? Contractul pentru drumul Botoșani – Ștefănești încă nu a fost semnat

La ce se mai bat politicieni între ei? Contractul pentru drumul Botoșani – Ștefănești încă nu a fost semnat

În ultima lună au apărut tot felul de declarații și comentarii prin care eram anunțați că licitația pentru modernizarea drumului național DN 29D Botoșani – Ștefănești  a fost finalizată și că deja s-a semnat contractul.

Inclusiv fostul premier Dăncilă și Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, au declarat că licitația este finalizată.

Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat însă că lucrurile nu stat chiar așa.

“Ca urmare a solicitării dumneavoastră, vă comunicăm următoarele:

Pentru contractul destinat modernizării DN 29D (Botoșani – Stefănești), între 2+800-km 18+500 și km 21+800-km 48+146, a fost depusă o singura ofertă care, în prezent, se află în procedură de evaluare.

Totodată, în prezent, cele trei oferte depuse pentru Reabilitarea și modernizarea DN 28 B, Târgu Frumos – Botoșani sunt în procedura de evaluare” se precizează într-un răspuns oficial al CNAIR.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
15

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
28

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
55

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...