Judetul Botosani, in impas financiar

Judetul Botosani, in impas financiar
Botosaniul are nevoie de cel putin 300 de miliarde lei vechi pentru a putea supravietui acestui an. Declaratia apartine atat presedintelui Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, cat si vicepresedintelui Florin Turcanu.

Cele mai mari probleme apar la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, unde nu exista fonduri pentru asigurarea salariilor pe ultimele patru luni ale anului in curs.

“Suntem descoperiti foarte tare la DGASPC. De asemenea, scolile speciale nu au alocari suficiente pentru plata salariilor si exista o situatie si mai grava in sensul ca pe trimestrul patru nu avem alocari suficiente pentru cheltuielile materiale la DGASPC. Ar fi extraordinar de grav ca noi sa facem greva pentru ca drumurile judetene sunt intr-o situatie proasta, acum, in prag de iarna, si in acelasi timp sa nu avem posibilitatea de a acorda hrana copiilor institutionalizati din judetul Botosani, a declarat presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac.

Acesta a tinut sa sublinieze ca nu a fost prezent nici cand a fost facut bugetul la CJ si nici nu este vinovat de faptul ca la venirea in functie a gasit visteria goala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Persoane descoperite muncind la negru şi amenzi aplicate de inspectorii ITM la mai mulţi agenţi economici din judeţ!

astăzi, 08:40
5

În  cursul  lunii  octombrie  2017  în   domeniul  Relaţii de  Muncă  au  fost  efectuate  controale   la ...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 08:30
2557

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
4517

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...