ISJ a mai primit 100.000 pentru reabilitarea sediului!

ISJ a mai primit 100.000 pentru reabilitarea sediului!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

In urma unei solicitari facute de inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani catre Ministerul Educatiei pentru suplimentarea bugetului de reabilitare a sediului cu inca 200.000 lei, potrivit unei Hotarari de Guvern, ISJ a primit jumatate din suma solicitata, respectiv 100.000 lei.

Initial, Ministerul Educatiei a acordat Inspectoratului Scolar Judetean Botosani suma de 292.000 lei pentru reabilitarea sediului. Cea de-a doua transa de bani va fi utilizata pentru modernizarea retelei de Internet, pentru sala de sedinta, holuri cu panouri de afisaj si mobilier. Potrivit prefectului judetului Botosani, Cristian Roman, Ministerul Educatiei a alocat judetului Botosani pentru finantarea unor cheltuieli de capital la unitatile de invatamat din judetul Botosani suma de 3.325 mii lei.

"Aceasta suma de peste 30 miliarde lei vechi a fost alocata pentru facturile pentru care nu s-au facut plati", a spus prefectul judetului Botosani.

In afara de ISJ, care a primit 100.000 lei pentru reabilitare, cinci unitati de invatamant din judet au primit bani pentru obiective de investitii, 14 unitati de invatamat au primit bani pentru reabilitare, iar o scoala a primit bani pentru plata utilitatilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
21

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...