Investiţii reduse în cimitire în acest an. Se aşteaptă ajutorul Consiliului Local

Investiţii reduse în cimitire în acest an. Se aşteaptă ajutorul Consiliului Local

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Spre deosebire de anii anteriori, Urban Serv nu va putea continua programul de asfaltare a aleilor din cele două cimitire pe care le asfaltează, şi asta deoarece banii pe care societatea i-a stabilit pentru investiţii sunt destinaţi împrejmuirilor Cimitirului Pacea şi Eternitatea.

"În momentul în care am obţinut o prelungire a contractului privind administrarea cimitirelor, ne-am angajat la o serie de lucrări pe care să le facem din banii societăţii. Pentru anul acesta, singurele lucrări prinse în bugetul de investiţii şi angajate prin actul semnat cu Consiliul Local sunt lucrări de împrejmuire- refacere a gardurilor, nu mai avem lucrări de asfaltare. Am solicitat Consiliului Local să prevadă în buget şi sume pentru continuarea asfaltării aleilor în cele două cimitire. Noi am cheltuit în ultimii trei ani sume importante la acest capitol şi am reuşit să aducem majoritatea aleilor principale la o stare normală. Poate la anul vom putea continua, dar anul acesta avem doar cele două investiţii", explică Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

În ambele cimitire încă sunt alei care la un moment dat au fost pietruite, dar între timp pietrişul s-a "mişcat" pe marginea căilor de acces, astfel că la fiecare ploaie, cei care sunt nevoiţi să calce pe acele alei ar avea nevoie de cizme de cauciuc.

 

Spune-ne opinia ta