Internetul începe să își arate cu adevărat utilitatea. Modern Calor: reducem relațiile cu publicul la mediul on-line

Internetul începe să își arate cu adevărat utilitatea. Modern Calor: reducem relațiile cu publicul la mediul on-line

Ultimii 10 ani par că au pregătit municipiul Botoșani pentru a acționa în situații limită.

Extinderea sistemelor informatice și utilitatea cheltuirii banilor pentru dezvoltarea companiilor în zona on-line face acum ca pericolul extinderii unei epidemii să fie mult diminuat față de acum 15 ani.

Rând pe rând, tot mai multe companii au anunțat de la începutul acestei săptămâni restrângerea activității în relația cu publicul la zona On-line.

După Apa Nova, și Modern Calor este încă o companie care a anunțat astăzi că pentru evitarea și  prevenirea îmbolnăvirii și răspândirii noului Coronavirus (COVID -19), este necesară limitarea relațiilor cu publicul la mediul on-line.

“Pe această cale, solicităm clienților Modern Calor să transmită cererile / petițiile / sesizările prin următoarele modalități: telefonic la numerele:           0331 401 962, 0231 537 100 - tasta 3, 0231 515 959 - tasta 3, și prin poșta electronice la adresele de mail: relatii.clienti@moderncalor.ro, office@moderncalor.ro”, a anunțat astăzi Modern Calor.

Totuși, compania a explicat că aceste măsuri NU SE APLICĂ deocamdată pentru următoarele tipuri de servicii, care se desfășoară în continuare în punctul de lucru din str. Vârnav nr. 9:

-  încasare facturi de energie termică (și la casieriile de la Direcția de taxe și impozite, și de la Uvertura Mall - etajul 2)

- eliberare adeverințe debit

- depunere documente (bon mișcare și scoatere din funcțiune apometre, contracte de vânzare-cumpărare)

“De asemenea, în perioada următoarea NU se vor face constatări la domiciliul clientului. Vă reamintim că puteți efectua și plăți electronic, prin intermediul contului creat pe site-ul www.moderncalor.ro - secțiunea clienți”, a mai adăugat Modern Calor .

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
706

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
236

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
188

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...