Întâlnire între fostul și actualul prefect al județului. Ce și-au spus cei doi!

Întâlnire între fostul și actualul prefect al județului. Ce și-au spus cei doi!

Noul prefect al județului Botoșani, Dan Șlincu, încă nu și-a preluat oficial atribuțiile, întrucât Hotărârea de Guvern nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României, dar a avut vineri dimineață o scurtă întrevdere cu cel pe care îl va înlocui la conducerea Instituției Prefectului, Dan Nechifor.

Nechifor și-a făcut bagajele încă de joi când s-a aflat că va fi schimbat, predarea ștafetei fiind doar o formalitate. El se va întoarce pe postul de director adjunct al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași.

Dan Nechifor nu regretă nimic din ceea ce a făcut în perioada în care a fost reprezentant al Guvernului în teritoriu și s-a ferit în a-i da vreun sfat noului prefect.

"Am făcut atât cât mi-au permis prerogativele funcției de prefect. Nimic mai mult și în limitele și prevederile legii. A fost o experiență "antrenantă", este o funcție care te ține în priză, se va convinge și noul prefect de acest lucru, nu prea ai timp de debușeuri. Mergem mai departe, și niciodată nu pot să regret ceva ce am făcut pentru că am convingerea că am făcut bine sau am încercat să fac cât se poate de bine. Fiecare vede gestiunea unei funcții publice într-un fel personal și atunci nu aș putea să dau sfaturi pentru că s-ar putea să nu le folosească. Sunt niște atribuții stabilite prin fișa postului pe care trebuie să le respecți și pe care zic că le-am respectat, ce este pe lângă deja sunt file de poveste", a spus Dan Nechifor.

Noul prefect al județului Botoșani spune că funcția pe care tocmai a fost numit reprezintă o provocare în cariera sa profesională.

"Țin să îi mulțumesc domnului prefect, am urmărit activitatea dumnealui, cel puțin în presă. Îl asigur că o să continui toate proiectele începute de dumnealui. Este o provocare pentru mine, un moment important în cariera mea profesională și îmi doresc să am numai reușite", a spus Dan Șlincu.


 

 

Spune-ne opinia ta