Inspectorul ARR Liviu Alexa, cercetat disciplinar!

Petitiile adresate Institutiei Prefectului, in legatura cu situatia inregistrata luna trecuta la agentia Botosani a Autoritatii Rutiere Romane, s-au soldat cu sanctiuni si cu cercetarea disciplinara a unui inspector!

Scandalul de la ARR a pornit de la unul dintre angajati, reclamat ca a informat o firma de transport cu privire la un control programat.

Initial, SC Transporturi Calatori a reclamat nereguli la SC Lorion, in ceea ce priveste transportul de persoane cu curse regulate pe traseul Botosani-Cucorani-Bucecea.

Conducerea ARR a programat un control in trafic care privea SC Lorion, insa actiunea a ajuns la cunostinta administratorilor SC Lorion prin intermediul inspectorului Liviu Alexa, din cadrul ARR.

Acest lucru a ajuns si la urechile prefectului Cristian Roman, acesta fiind acuzat ca ar avea legatura cu controlul planificat.

Mai mult, administratorul SC Lorion a facut o sesizare care il viza chiar pe inspectorul care il avertizase cu privire la control.

In consecinta, actiunea a fost anulata, insa ea a fost reluata ulterior. Dupa efectuarea controlului, inspectorii ARR au sesizat ca cele reclamate de SC Transport Calatori la adresa SC Lorion se confirma, fapt pentru care SC Lorion a fost sanctionata pentru nerespectarea prevederilor legale privind transportul rutier.

De asemenea, ARR monitorizeaza in continuare modul de respectare a prevederilor legale pe traseul mentionat in sesizare.

In ceea ce priveste modul de indeplinire a atributiilor se serviciu de catre inspectorul de trafic Liviu Alexa, ca urmare a celor sesizate de Vasile Doroftei, administrator la SC Lorion, s-a declansat procedura de cercetare disciplinara prealabila, intrucat a divulgat secretul profesional.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De ce unii oameni se nasc frumoși fizic, iar alții urâți?

astăzi, 13:02
65

De ce unii oameni se nasc frumoşi fizic, iar alţii urîţi? Are aceasta vreo legătură cu binecuvîntările sau blestemele Domnului? Este frumuseţea o binecuvîntare şi urîţ...

Diaspora vine acasă de 1 Decembrie!

astăzi, 12:45
216

Mai multi romani din diaspora se organizeaza ca pe 1 decembrie sa se intoarca in tara pentru a sarbatori centenarul. Grupurile civice Diaspora Europeana, Vocea Diasporei, Generatia "Feisbuc&...

Botoșani: 240 de pompieri și voluntari implicați, într-o săptămână, în stingerea a 24 de incendii!

astăzi, 12:08
91

Cele mai multe incendii au fost generate de focul deschis în spații deschise, acțiunea intenționată și fumatul în locuri nepermise. Pentru stingerea incendiilor și înlătu...