Inspectorul ARR Liviu Alexa, cercetat disciplinar!

Petitiile adresate Institutiei Prefectului, in legatura cu situatia inregistrata luna trecuta la agentia Botosani a Autoritatii Rutiere Romane, s-au soldat cu sanctiuni si cu cercetarea disciplinara a unui inspector!

Scandalul de la ARR a pornit de la unul dintre angajati, reclamat ca a informat o firma de transport cu privire la un control programat.

Initial, SC Transporturi Calatori a reclamat nereguli la SC Lorion, in ceea ce priveste transportul de persoane cu curse regulate pe traseul Botosani-Cucorani-Bucecea.

Conducerea ARR a programat un control in trafic care privea SC Lorion, insa actiunea a ajuns la cunostinta administratorilor SC Lorion prin intermediul inspectorului Liviu Alexa, din cadrul ARR.

Acest lucru a ajuns si la urechile prefectului Cristian Roman, acesta fiind acuzat ca ar avea legatura cu controlul planificat.

Mai mult, administratorul SC Lorion a facut o sesizare care il viza chiar pe inspectorul care il avertizase cu privire la control.

In consecinta, actiunea a fost anulata, insa ea a fost reluata ulterior. Dupa efectuarea controlului, inspectorii ARR au sesizat ca cele reclamate de SC Transport Calatori la adresa SC Lorion se confirma, fapt pentru care SC Lorion a fost sanctionata pentru nerespectarea prevederilor legale privind transportul rutier.

De asemenea, ARR monitorizeaza in continuare modul de respectare a prevederilor legale pe traseul mentionat in sesizare.

In ceea ce priveste modul de indeplinire a atributiilor se serviciu de catre inspectorul de trafic Liviu Alexa, ca urmare a celor sesizate de Vasile Doroftei, administrator la SC Lorion, s-a declansat procedura de cercetare disciplinara prealabila, intrucat a divulgat secretul profesional.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
2840

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Se zbate între viață și moarte, după o noapte petrecută în ger!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
1038

A ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 22,6 grade Celsius! După o noapte petrecută în zăpadă, femeia în vârstă de 84 de ani era aproape înghetață de...

Au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
441

Două case de pe strada Tomis, din municipiul Botoșani, au fost afectate marți după-amiază de un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.Pompierii b...