Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru reabilitarea şi modernizarea mai multor tronsoane de drum judeţean.

Este vorba de modernizare DJ 294C, Manoleasa-Zahoreni-Borolea, cu o valoare totală a investiţiei de 14,6 milioane lei, pe o lungime de 7 kilometri, DJ 292 A, Corlăteni-Dimăcheni, cu o lungime de 2,1 km, valoarea investiţiei ridicându-se la 6,22 milioane lei şi modernizare DJ 291D, Ibăneşti-Cristineşti, pe o distanţă de 5 kilometri, investiţia totalizând 9,8 milioane lei

De asemenea, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea unui pod peste râul Jijia pe DJ 292 în localitatea Brăscăuţi, investiţia fiind de 3,4 milioane lei.

Toate aceste obiective ar urma să fie modernizate cu fonduri alocate judeţului Botoşani în cadrul PNDL. Lucrările vor începe la anul şi vor avea o durată de execuţie cuprinsă între 6 şi 12 luni. 

 

Spune-ne opinia ta