Indemnizație de sute de lei pentru noii membri ai Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv

Indemnizație de sute de lei pentru noii membri ai Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv

Noii membri ai Consiliului de Administrație (CA) de la societatea Nova Apaserv vor intra în cel mai scurt timp în pâine. În ședința de Consiliu Județean de săptămâna aceasta va fi acordat un mandat special reprezentantului județului în Adunarea Generală a Acționarilor de la operatorul de apă, în persoana lui Iulian Micu, care va vota în ședința acestei structuri noua componență a CA.

Membrii noului CA de la Nova Apaserv vor avea o indemnizație brută lunară în sumă de 1.407 lei, pe lângă salariile pe care le câștigă pe posturile unde sunt angajați în diferite instituții sau societăți.

Din noul CA de la operatorul de apă fac parte Petru Albert Tănasă, Constantin Dan Deleanu, Simion Drelciuc, Călin Bosovici, Iulian Apotrosoaei, Ioan Comarița și Daniel Tupiluș.

Din rândul celor șapte membri urmează a fi ales și președintele Consiliului de Administrație. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

astăzi, 13:40
229

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
356

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...

Directorii de şcoli din întreg judeţul, convocaţi în şedinţă. Ce li s-a transmis! FOTO

astăzi, 12:16
1791

La şedinţă au participat şi deputatul Mihaela Huncă, fost inspector şcolar general, deputatul Marius Budăi, părintele protopop Lucian Leonte, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacer...