Incepe vanatoarea de caini in Botosani!

Incepe vanatoarea de caini in Botosani!
Străzile Botoşaniului vor fi curăţate de 3.000 de maidanezi! În curînd angajaţii firmei care a obţinut serviciul de prindere a maidanezilor din municipiul Botoşani vor ieşi la vînătoare.

Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghiţă, contractul cu firma SC Pavra Com Botoşani a fost semnat luni şi au fost deja puse la punct o serie de detalii privind predarea şi primirea cîinilor prinşi.

"Era făcută adjudecarea licitaţiei, dar nu era foarte bine pus la punct un proces verbal de predare-primire a cîinilor. Cu cît prind mai mulţi, cu atît primesc bani mai mulţi", a precizat Florin Ghiorghiţă, adăugînd că pentru fiecare cîine predat, reprezentanţii firmei primesc suma de 35 lei.

"Îi predau şi îi trimit la noi la padocuri. Noi am alocat prin bugetul local 100.000 lei pentru anul acesta, ceea ce înseamnă undeva la 3.000 de cîini. Dacă prind mai mulţi vom aloca şi alţi bani prin rectificare bugetară", a mai adăugat viceprimarul botoşănean. (ASIS)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
178

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
716

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
223

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...