Incep pregatirile pentru sarbatorile de iarna

Incep pregatirile pentru sarbatorile de iarna
Manifestarile de sarbatori vor fi concentrate in zona Parcului Mihai Eminescu, acolo unde ar putea fi amenajat inclusiv patinoarul artificial.

Noi suntem deja pregatiti pentru perioada sarbatorilor de iarna. Am facut verificarea tuturor obiectelor ornamentale. Ca in fiecare an, vor fi si cateva surprize in oras. Mai achizitionam obiecte ornamentale si in special pentru Parcul Mihai Eminescu. Anul trecut, lacul din Parcul Mihai Eminescu era in reparatie si nu am putut face prea multe, a spus primarul Catalin Flutur.

Patinoarul va fi din nou in Botosani, in aceeasi formula de inchiriere ca si anul trecut. Avem mai multe variante, o varianta la Sala Polivalenta, una in parcarea magazinului Botosani, unde a fost si anul trecut, si alta in Parcul Mihai Eminescu. Ne-am dori sa cuplam toate actiunile in zona parcului, acolo unde de obicei vine balciul. In plus, va fi un concert de revelion si, foarte probabil, unul de Craciun, in zona patinoarului, a spus edilul municipiului.

Cat priveste cele doua concerte de Craciun si Revelion, deocamdata nu a fost stabilit programul artistic, edilii locali spunand ca vor incerca sa aduca nume sonore din muzica romaneasca, desi este destul de dificil, tinand cont de faptul ca in acea perioada se organizeaza spectacole in aproape toate orasele din tara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără condamnată pentru o tâlhărie. A lovit un poliţist care a prins-o în flagrant

astăzi, 14:13
295

B.J., de 35 de ani, din oraşul Ştefăneşti a comis fapta în vara anului 2016, când se afla în piaţa din oraş. A observat o femeie ce făcea cumpărături şi i-a sustras 30 de l...

Vinerea Mare va fi sărbătoare legală şi nelucrătoare!

astăzi, 14:13
177

Senatorii au aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, iniţiat de deputatul UDMR Szabo Odon, care prevede că Vinerea Mare - ultima zi de vineri înaintea Paştelui...

Misiuni executate de jandarmi pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic, piscicol şi a tăierilor ilegale de material lemnos!

astăzi, 14:06
52

În conformitate cu atribuţiile Jandarmeriei Române prevăzute de Legea nr. 550 din 2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Jud...