Încă o primărie din județ vizată de un control al Prefecturii!

Nemulțumirile cetățenilor dintr-o comună din județul Botoșani se vor lăsa cu un control din partea Instituției Prefectului.

Încă o primărie din județ vizată de un control al Prefecturii!

Trei localnici din comuna Prăjeni s-au întâlnit, joi, cu prefectul Dan Șclincu căruia i-au adus la cunoștință problemele cu care se confruntă în relația cu cei care conduc primăria.

Ioan Mihalciuc, din satul Câmpeni, a spus că a licitat pentru şase trupuri de păşune, a câştigat trei, însă va concesiona doar unul. Ceea ce-l supără este însă faptul că primăria i-l va da în concesiune pe cel mai mare, pentru care va plăti aproape 700 de lei, şi nu pe cel pe care şi-l doreşte.

Mai mult, potrivit acestuia, rudele primarului au câştigat la licitaţie cea mai mare parte din păşune, în jur de 60 de hectare din cele 110 scoase la licitaţie.

Prefectul Dan Șclincu le-a spus cetățenilor să facă o sesizare în scris și va emite un ordin prin care va trimite Corpul de control să facă o serie de verificări la Primăria din Prăjeni.

"Așteptăm o sesizare scrisă din partea locuitorilor comunei Prăjeni care au fost la Instituția Prefectului. Voi trimite o echipă de control să verifice legalitatea actelor administrative emise de unitatea administrativ-teritorială. Nemulțumirea este că nu li s-a acordat concesiunea pe suprafețele pentru care au licitat",  a declarat prefectul Dan Șlincu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Cine a promovat concursul pentru conducerea societății Eltrans!

astăzi, 20:47
277

Evaluarea celor doi candidați care s-au înscris la concursul organizat în vederea ocupării postului de director general al societății Eltrans s-a încheiat.Postul, rămas vaca...

Examen întârziat de o pană de curent

astăzi, 13:34
314

Proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat, ce s-a desfăşurat, miercuri, la centrul de la Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga”, a început cu înt&aci...

Aparatură cumpărată la Spitalul Judeţean din economii

astăzi, 12:35
459

Spitalul Judeţean Mavromati va achiziţiona, până la finele acestui an, aparatură cu care vor fi dotate mai multe secţii din cadrul unităţii.Corneliu Mihai, managerul unităţii spital...