Încă o primărie din județ vizată de un control al Prefecturii!

Nemulțumirile cetățenilor dintr-o comună din județul Botoșani se vor lăsa cu un control din partea Instituției Prefectului.

Încă o primărie din județ vizată de un control al Prefecturii!

Trei localnici din comuna Prăjeni s-au întâlnit, joi, cu prefectul Dan Șclincu căruia i-au adus la cunoștință problemele cu care se confruntă în relația cu cei care conduc primăria.

Ioan Mihalciuc, din satul Câmpeni, a spus că a licitat pentru şase trupuri de păşune, a câştigat trei, însă va concesiona doar unul. Ceea ce-l supără este însă faptul că primăria i-l va da în concesiune pe cel mai mare, pentru care va plăti aproape 700 de lei, şi nu pe cel pe care şi-l doreşte.

Mai mult, potrivit acestuia, rudele primarului au câştigat la licitaţie cea mai mare parte din păşune, în jur de 60 de hectare din cele 110 scoase la licitaţie.

Prefectul Dan Șclincu le-a spus cetățenilor să facă o sesizare în scris și va emite un ordin prin care va trimite Corpul de control să facă o serie de verificări la Primăria din Prăjeni.

"Așteptăm o sesizare scrisă din partea locuitorilor comunei Prăjeni care au fost la Instituția Prefectului. Voi trimite o echipă de control să verifice legalitatea actelor administrative emise de unitatea administrativ-teritorială. Nemulțumirea este că nu li s-a acordat concesiunea pe suprafețele pentru care au licitat",  a declarat prefectul Dan Șlincu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
599

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
679

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
414

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...