Încă o primărie din județ vizată de un control al Prefecturii!

Nemulțumirile cetățenilor dintr-o comună din județul Botoșani se vor lăsa cu un control din partea Instituției Prefectului.

Încă o primărie din județ vizată de un control al Prefecturii!

Trei localnici din comuna Prăjeni s-au întâlnit, joi, cu prefectul Dan Șclincu căruia i-au adus la cunoștință problemele cu care se confruntă în relația cu cei care conduc primăria.

Ioan Mihalciuc, din satul Câmpeni, a spus că a licitat pentru şase trupuri de păşune, a câştigat trei, însă va concesiona doar unul. Ceea ce-l supără este însă faptul că primăria i-l va da în concesiune pe cel mai mare, pentru care va plăti aproape 700 de lei, şi nu pe cel pe care şi-l doreşte.

Mai mult, potrivit acestuia, rudele primarului au câştigat la licitaţie cea mai mare parte din păşune, în jur de 60 de hectare din cele 110 scoase la licitaţie.

Prefectul Dan Șclincu le-a spus cetățenilor să facă o sesizare în scris și va emite un ordin prin care va trimite Corpul de control să facă o serie de verificări la Primăria din Prăjeni.

"Așteptăm o sesizare scrisă din partea locuitorilor comunei Prăjeni care au fost la Instituția Prefectului. Voi trimite o echipă de control să verifice legalitatea actelor administrative emise de unitatea administrativ-teritorială. Nemulțumirea este că nu li s-a acordat concesiunea pe suprafețele pentru care au licitat",  a declarat prefectul Dan Șlincu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sediul unei instituţii, mutat într-un fost centru de plasament

astăzi, 08:28
710

Sediul unei instituţii aflată în subordinea Consiliului Judeţean va fi mutat în clădirea în care a funcţionat Centrul de Plasament “Elena Doamna”, din municipiul Bot...

Primarul Cătălin Flutur ar vrea ca finanțarea instituțiilor de cultură să fie preluată de Ministerul Culturii

Duminică, 22 Octombrie 2017
336

Primarul Cătălin Flutur consideră că Ministerul ar trebui să asigure, cel puțin partea de salarizare, și pentru instituțiile de cultură din orașele mici, nu numai din orașele cu bugete mari...

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
693

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...