Încep reparațiile pe străzile din municipiul Botoșani. Vezi unde se va interveni!

Reprezentanții primăriei, împreună cu firma care se ocupă de întreținerea străzilor din municipiul Botoșani, au stabilit un grafic de intervenție pe străzile din oraș, lucrările de reparații urmând a fi demarate în cel mai scurt timp.

Încep reparațiile pe străzile din municipiul Botoșani. Vezi unde se va interveni!

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, vor fi puse plompe pe Șoseaua Iașului, Calea Națională, Bulevardul Mihai Eminescu, atât pe porțiunea cu pavele cât și pe porțiunea care trebuie plombată cu asfalt, pe strada Împărat Traian, Bulevardul George Enescu, strada Bucovina, strada Independenței.

"Intenționăm să facem o lucrare mai mare pe Bulevardul George Enescu, între Bulevardul Mihai Eminescu și strada Primăverii. Vom interveni și pe străzi nemodernizate unde trebuie să reprofilăm cu autogrederul și să completăm cu balast, pe străzile Cernavodă, Gheorghe Hașnaș, Crinilor, Irișilor, Drumul Tătarilor, Aleea Albina, Popăuți, Aleea Dimitrie Cantemir, Aleea Grigore Ghica, Aleea Luizoaia, Aleea Ioan Missir", a precizat viceprimarul.

Intervenții vor fi făcute și la trotuare pe străzile Împărat Traian,Tudor Vladimirescu, Calea Națională, Bulevardul George Enescu, I.C Brătianu, Doboșari.

Municipalitatea a prins anul acesta în buget suma de 4 milioane de lei pentru reparații și întreținere străzi.

La începutul acestui an, firma Tehnic Asist, cea care a câștigat licitația pentru întreținerea străzilor, a anunțat primăria că renunță la subcontractorul cu care a lucrat până acum. Noua societate care va interveni de acum înainte pentru lucrările de reparații din oraș este Conrec, cea care de altfel s-a ocupat vreme de mai mulți ani de această activitate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

astăzi, 13:02
75

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

astăzi, 11:22
659

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

astăzi, 08:48
525

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...