Încep reparațiile pe străzile din municipiul Botoșani. Vezi unde se va interveni!

Reprezentanții primăriei, împreună cu firma care se ocupă de întreținerea străzilor din municipiul Botoșani, au stabilit un grafic de intervenție pe străzile din oraș, lucrările de reparații urmând a fi demarate în cel mai scurt timp.

Încep reparațiile pe străzile din municipiul Botoșani. Vezi unde se va interveni!

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, vor fi puse plompe pe Șoseaua Iașului, Calea Națională, Bulevardul Mihai Eminescu, atât pe porțiunea cu pavele cât și pe porțiunea care trebuie plombată cu asfalt, pe strada Împărat Traian, Bulevardul George Enescu, strada Bucovina, strada Independenței.

"Intenționăm să facem o lucrare mai mare pe Bulevardul George Enescu, între Bulevardul Mihai Eminescu și strada Primăverii. Vom interveni și pe străzi nemodernizate unde trebuie să reprofilăm cu autogrederul și să completăm cu balast, pe străzile Cernavodă, Gheorghe Hașnaș, Crinilor, Irișilor, Drumul Tătarilor, Aleea Albina, Popăuți, Aleea Dimitrie Cantemir, Aleea Grigore Ghica, Aleea Luizoaia, Aleea Ioan Missir", a precizat viceprimarul.

Intervenții vor fi făcute și la trotuare pe străzile Împărat Traian,Tudor Vladimirescu, Calea Națională, Bulevardul George Enescu, I.C Brătianu, Doboșari.

Municipalitatea a prins anul acesta în buget suma de 4 milioane de lei pentru reparații și întreținere străzi.

La începutul acestui an, firma Tehnic Asist, cea care a câștigat licitația pentru întreținerea străzilor, a anunțat primăria că renunță la subcontractorul cu care a lucrat până acum. Noua societate care va interveni de acum înainte pentru lucrările de reparații din oraș este Conrec, cea care de altfel s-a ocupat vreme de mai mulți ani de această activitate.

 

 

Spune-ne opinia ta