Gropile "uitate" de Nova Apserv pe străzile din Botoșani, motiv de dispută în Consiliul Local Botoșani!

Gropile "uitate" de Nova Apserv pe străzile din Botoșani, motiv de dispută în Consiliul Local Botoșani!

Un consilier local le atrage atenția, încă o dată, celor de la Nova Apaserv, cu privire la gropile generate de lucrările pe care le execută societatea. 

Infrastructura rutieră a avut de suferit în urma activităților desfășurate de muncitorii Nova Apaserv, în special prin apariția unor gropi, unele de dimensiuni considerabile, în asfalt. Problema este una veche, însă a rămas nerezolvată. În cadrul ședinței de Consiliu Local de joi, consilierul PNL Eugen Țurcanu a răbufnit.

"Am făcut o interpelare la Direcţia de Edilitare, cu privire la spargerile din oraş. Vă informez că, de la data interpelării mele şi până în prezent, aceleaşi gropi făcute de Nova Apaserv au rămas. Necompactate şi nereparate. A mai trecut o lună, eu semnalez din nou. Poate binevoiţi cei care se ocupă de la Direcţia Edilitare sub girul altui viceprimar de succes al municipiului Botoşani, eternul viceprimar, să repare aceste gropi. Dacă vreţi. Dacă nu, lăsaţi-le aşa mai departe, până îşi rupe iar un picior vreun cetăţean”, a spus apăsat Eugen Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta