Gropile de lângă linia de tramvai, pasate dintr-o parte în alta. "Sunt foarte mulţi filozofi..."

Gropile de lângă linia de tramvai, pasate dintr-o parte în alta. "Sunt foarte mulţi filozofi..."

Circulaţia pe strada Primăverii din municipiul Botoşani, stradă reabilitată de curând, continuă să le dea mari bătăi de cap şoferilor. Deşi partea carosabilă a fost modernizată şi asfaltată, marea problemă este la calea de rulare a tramvaiului, mai ales lângă linia de tramvai.

Sunt gropi care se măresc şi se înmulţesc de la o zi la alta, dar pe care parcă nimeni nu le vede, sau mai bine spus nu vrea să îşi asume reparaţiile.

Primarul Cătălin Flutur spune că a observat să responsabilitatea este pasată dintr-o parte în alta.

“Când m-am întors am descoperit o mare problemă, a cui este bucăţica de teren de lângă şina de tramvai. Cei de la primărie spun că nu este a noastră, că e a Eltrans-ului, cei de la Eltrans spun că au numai şina. Adevărul este că cineva nu vrea să facă treabă. Este incredibil, la orice acuma sunt discuţii. Sunt foarte mulţi filozofi acum în primărie. Au devenit filozofi, şi înainte se făcea treabă”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Edilul s-a arătat nemulţumit şi de faptul că cei de la Eltrans nu fac nimic pentru a mai remedia din probleme.

Chiar nu au o firmă specializată cu care să lucreze să astupe gropile alea de acolo? De ce nu aţi făcut un contract cu o firmă specializată, pentru că 95% din venituri sunt din subvenţia de la noi”, a conchis primarul.

Municipalitatea speră să obţină o finanţare europeană pentru modernizarea transportului în comun cu tramvaiul, principala problemă fiind infrastructura.

 

 

 

Spune-ne opinia ta