Greva la Primaria Botosani!

Greva la Primaria Botosani!
"In perioada de greva e bine ca oamenii sa nu vina la Primarie, pentru a nu crea un disconfort nici pentru dumnealor, speram ca o sa ne inteleaga", transmite lidera de sindicat din Primaria Botosani!

Angajatii Primariei Botosani sunt afiliati Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie, care, prin cei 45.000 de functionari publici din toata tara, va declansa marti greva de avertisment de doua ore, urmand sa intre in greva generala pe termen nelimitat pe 12 februarie, daca Guvernul nu va raspunde solicitarilor legate de cresterea salariilor mici si de pastrarea locurilor de munca.

"Maine va fi greva de avertisment la Primaria Botosani, intre orele 8.00 si 10.00, pentru ca noi suntem afiliati Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie. Avem 240 de membri in cadrul sindicatului nostru, fiind vorba despre majoritatea angajatilor Primariei. Greva de avertisment va fi prin intreruperea programului de lucru, adica nu vom avea nici program cu publicul, teoretic nu facem nimic, venim la serviciu si stam in greva. Noi solicitam sa fie pastrate locurile de munca si veniturile salariale la nivel de decembrie 2009, se va discuta cu reprezentantii Guvernului si, daca nu sunt organizate negocieri, ni s-a transmis ca incepand cu 12 februarie se poate declansa o greva generala", a declarat Claudia Cical, lidera de sindicat a angajatilor Primariei Botosani, afiliati Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie.

Pentru a nu starni nemultumiri printre botosanenii care se vor adresa, in cele doua ore, serviciilor subordonate Primariei Botosani, lidera de sindicat le transmite cetatenilor sa  nu vina intre 8.00 si 10.00 la Primarie, pentru a nu le crea un disconfort.

"Noi am trimis adresa si la domnul primar si nu ne-a spus nimic. In perioada de greva e bine ca oamenii sa stie sa nu vina pentru a nu crea un disconfort nici pentru dumnealor, speram ca o sa ne inteleaga", a precizat Claudia Cical.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

Sâmbătă, 24 Martie 2018
104

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

Sâmbătă, 24 Martie 2018
173

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

Sâmbătă, 24 Martie 2018
439

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...