Greva la Primaria Botosani!

Greva la Primaria Botosani!
"In perioada de greva e bine ca oamenii sa nu vina la Primarie, pentru a nu crea un disconfort nici pentru dumnealor, speram ca o sa ne inteleaga", transmite lidera de sindicat din Primaria Botosani!

Angajatii Primariei Botosani sunt afiliati Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie, care, prin cei 45.000 de functionari publici din toata tara, va declansa marti greva de avertisment de doua ore, urmand sa intre in greva generala pe termen nelimitat pe 12 februarie, daca Guvernul nu va raspunde solicitarilor legate de cresterea salariilor mici si de pastrarea locurilor de munca.

"Maine va fi greva de avertisment la Primaria Botosani, intre orele 8.00 si 10.00, pentru ca noi suntem afiliati Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie. Avem 240 de membri in cadrul sindicatului nostru, fiind vorba despre majoritatea angajatilor Primariei. Greva de avertisment va fi prin intreruperea programului de lucru, adica nu vom avea nici program cu publicul, teoretic nu facem nimic, venim la serviciu si stam in greva. Noi solicitam sa fie pastrate locurile de munca si veniturile salariale la nivel de decembrie 2009, se va discuta cu reprezentantii Guvernului si, daca nu sunt organizate negocieri, ni s-a transmis ca incepand cu 12 februarie se poate declansa o greva generala", a declarat Claudia Cical, lidera de sindicat a angajatilor Primariei Botosani, afiliati Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie.

Pentru a nu starni nemultumiri printre botosanenii care se vor adresa, in cele doua ore, serviciilor subordonate Primariei Botosani, lidera de sindicat le transmite cetatenilor sa  nu vina intre 8.00 si 10.00 la Primarie, pentru a nu le crea un disconfort.

"Noi am trimis adresa si la domnul primar si nu ne-a spus nimic. In perioada de greva e bine ca oamenii sa stie sa nu vina pentru a nu crea un disconfort nici pentru dumnealor, speram ca o sa ne inteleaga", a precizat Claudia Cical.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
763

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1193

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
253

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...