Geanina Pintilii, salvata de medici care dau certificate aiurea si de judecatori, spune Tabuleac!

Geanina Pintilii, salvata de medici care dau certificate aiurea si de judecatori, spune Tabuleac!

GEANINA PINTILII

Geanina Pintilii a avut castig de cauza, joi, in procesul pe care fosta directoare de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani l-a deschis impotriva Consiliului Judetean, cu privire la demiterea ei din functia de conducere a institutiei.

Totodata, presedintele Consiliului Judetean Botosani a precizat ca a inceput urmarirea penala impotriva fostei sefe Geaninei Pintilii si ca exista indicii ca ar fi savirsit fapte de natura penala in ce priveste activitatea pe care a desfasurat-o la DGDP Botosani.

"La termenul de ieri, de la Tribunal, referitor la litigiile noastre, chiar daca am demonstrat ca s-a dispus inceperea urmaririi penale, totusi judecatorul a transat in favoarea doamnei Geanina Pintilii. Nu am primit inca o comunicare oficiala in acest sens, sigur ca exista posibilitatea unui recurs. Bineinteles ca nu cred ca este tocmai corect sa comentam hotaririle judecatorilor, dar in ce ma priveste, pentru ca eu am primit un vot din partea cetatenilor din judetul Botosani pentru a-i reprezenta, imi permit sa critic aceasta decizie si sa o gasesc eronata. Daca atunci cind depui o dovada ca intr-o anumita cauza s-ar fi savirsit fapte de natura penala trebuie sa te abtii in a lua o decizie si sa astepti ca cercetarea sa se incheie. Altminteri riscam ca in aparatul Consiliului Judetean sa avem oameni cu probleme penale si in acelasi timp sa asteptam de la ei sa faca in asa fel incit sa ne imbunatateasca nivelul de trai. Este absurd", a declarat Mihai Tabuleac.

Tabuleac a facut referire si la faptul ca, in momentul in care a fost demisa, Geanina Pintilii se afla in concediu medical.

"Ne meritam soarta, atita timp cit avem medici care elibereaza certificate medicale la comanda celor revocati din functie si judecatori care decid in favoarea celor in jurul carora planeaza o eventuala raspundere penala", a spus presedintele CJ.

Cel mai sigur, Consiliul Judetean va inainta recurs la decizia instantei.

"Recursul este o cale de atac absolut procedurala pe care o vom folosi. Este si o plingere penala care in momentul acesta este in faza de incepere. Vom lupta in continuare pentru ca aceasta este obligatia noastra, sa luptam impotriva celor care si-au batut joc si isi bat in continuare de banii publici si interesele cetatenilor. Chiar daca aceasta gasca s-a largit cu medici care dau certificate aiurea si judecatori care procedeaza la fel, nici o problema, luptam impotriva lor si sint convins ca vom ajunge la un liman", a incheiat Tabuleac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
17

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
505

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...