Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!

Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!
Problemele in cartierul ANL II Bucovina, aproape de final! Dupa ce locatarii acestui cartier au stat circa doua luni fara apa, au mai urmat alte aproximativ doua luni fara gaz metan.

Primarul Catalin Flutur spune ca in aproximativ o luna de zile locuitorii cartierului ANL II Bucovina vor avea si gaz metan. Edilul municipiului sustine ca E.on Gaz si-a finalizat lucrarile in zona respectiva, urmand ca in urmatoarea saptamana sease faca racordurile individuale.

E.on Gaz a finalizat racordarea cartierului ANL Bucovina la reteaua de gaz si urmeaza ca firma ce executa lucrarile in zona sa faca racordurile la fiecare apartament. Consideram ca in aproximativ o saptamana locatarii cartierului ANL Bucovina, etapa a II-a vor avea gaz metan, a spus primarul Catalin Flutur.

Edilul municipiului sustine ca in aproximativ doua luni de zile va fi rezolvata si problema cartierului Tulbureni, acolo unde de mai multi ani locuitorii acestui cartier asteapta sa fie racordati la reteaua de gaz metan.

Din cate se pare, E.on Gaz a organizat si licitatia pentru desemnarea firmei ce va executa lucrarile, castigatoare fiind o societate comerciala din Tg. Mures.

Urmeaza ca in doua luni locuitorii cartierului Tulbureni sa beneficieze de gaz metan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1531

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1821

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...

Liberalii botoşăneni organizează un protest în faţa Prefecturii

Duminică, 19 Noiembrie 2017
797

Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani va organiza, luni, un protest în faţa Palatului Administrativ, acţiunea fiind îndreptată împotriva Guvernului PSD-ALDE."Luni, 20 ...