Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!

Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!
Problemele in cartierul ANL II Bucovina, aproape de final! Dupa ce locatarii acestui cartier au stat circa doua luni fara apa, au mai urmat alte aproximativ doua luni fara gaz metan.

Primarul Catalin Flutur spune ca in aproximativ o luna de zile locuitorii cartierului ANL II Bucovina vor avea si gaz metan. Edilul municipiului sustine ca E.on Gaz si-a finalizat lucrarile in zona respectiva, urmand ca in urmatoarea saptamana sease faca racordurile individuale.

E.on Gaz a finalizat racordarea cartierului ANL Bucovina la reteaua de gaz si urmeaza ca firma ce executa lucrarile in zona sa faca racordurile la fiecare apartament. Consideram ca in aproximativ o saptamana locatarii cartierului ANL Bucovina, etapa a II-a vor avea gaz metan, a spus primarul Catalin Flutur.

Edilul municipiului sustine ca in aproximativ doua luni de zile va fi rezolvata si problema cartierului Tulbureni, acolo unde de mai multi ani locuitorii acestui cartier asteapta sa fie racordati la reteaua de gaz metan.

Din cate se pare, E.on Gaz a organizat si licitatia pentru desemnarea firmei ce va executa lucrarile, castigatoare fiind o societate comerciala din Tg. Mures.

Urmeaza ca in doua luni locuitorii cartierului Tulbureni sa beneficieze de gaz metan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

astăzi, 18:17
250

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

astăzi, 15:45
1055

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
356

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...