Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!

Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!
Problemele in cartierul ANL II Bucovina, aproape de final! Dupa ce locatarii acestui cartier au stat circa doua luni fara apa, au mai urmat alte aproximativ doua luni fara gaz metan.

Primarul Catalin Flutur spune ca in aproximativ o luna de zile locuitorii cartierului ANL II Bucovina vor avea si gaz metan. Edilul municipiului sustine ca E.on Gaz si-a finalizat lucrarile in zona respectiva, urmand ca in urmatoarea saptamana sease faca racordurile individuale.

E.on Gaz a finalizat racordarea cartierului ANL Bucovina la reteaua de gaz si urmeaza ca firma ce executa lucrarile in zona sa faca racordurile la fiecare apartament. Consideram ca in aproximativ o saptamana locatarii cartierului ANL Bucovina, etapa a II-a vor avea gaz metan, a spus primarul Catalin Flutur.

Edilul municipiului sustine ca in aproximativ doua luni de zile va fi rezolvata si problema cartierului Tulbureni, acolo unde de mai multi ani locuitorii acestui cartier asteapta sa fie racordati la reteaua de gaz metan.

Din cate se pare, E.on Gaz a organizat si licitatia pentru desemnarea firmei ce va executa lucrarile, castigatoare fiind o societate comerciala din Tg. Mures.

Urmeaza ca in doua luni locuitorii cartierului Tulbureni sa beneficieze de gaz metan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția Botoșani: Nu plecați la drum fără să verificați starea traseului pe care mergeți!

astăzi, 11:36
37

Poliţia botoşăneană recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum fără să verifice starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi să-şi echipeze autovehiculul pentru...

Reținut pentru 24 de ore: Aproape un an a dat iama în găinile gospodarilor!

astăzi, 10:14
192

Miercuri, poliţiştii municipiului Dorohoi au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt. În sarcina ac...

Femeie transferată la Bucureşti, după ce a suferit arsuri grave

astăzi, 09:47
176

Din nefericire, procedura de transfer a fost îngreunată de lipsa locurilor la spitalul de arşi din Capitală. Astfel, pacienta a fost transferată abia după trei zile de la internarea î...