Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!

Gaz metan la ANL Bucovina si in Tulbureni!
Problemele in cartierul ANL II Bucovina, aproape de final! Dupa ce locatarii acestui cartier au stat circa doua luni fara apa, au mai urmat alte aproximativ doua luni fara gaz metan.

Primarul Catalin Flutur spune ca in aproximativ o luna de zile locuitorii cartierului ANL II Bucovina vor avea si gaz metan. Edilul municipiului sustine ca E.on Gaz si-a finalizat lucrarile in zona respectiva, urmand ca in urmatoarea saptamana sease faca racordurile individuale.

E.on Gaz a finalizat racordarea cartierului ANL Bucovina la reteaua de gaz si urmeaza ca firma ce executa lucrarile in zona sa faca racordurile la fiecare apartament. Consideram ca in aproximativ o saptamana locatarii cartierului ANL Bucovina, etapa a II-a vor avea gaz metan, a spus primarul Catalin Flutur.

Edilul municipiului sustine ca in aproximativ doua luni de zile va fi rezolvata si problema cartierului Tulbureni, acolo unde de mai multi ani locuitorii acestui cartier asteapta sa fie racordati la reteaua de gaz metan.

Din cate se pare, E.on Gaz a organizat si licitatia pentru desemnarea firmei ce va executa lucrarile, castigatoare fiind o societate comerciala din Tg. Mures.

Urmeaza ca in doua luni locuitorii cartierului Tulbureni sa beneficieze de gaz metan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cunoscutul realizator de radio Andrei Gheorghe! VIDEO

Luni, 19 Martie 2018
520

Televiziunile centrale au anunțat, luni seara, că a murit Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio și TV.Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat ...

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

Luni, 19 Martie 2018
251

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

Luni, 19 Martie 2018
112

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...