Gata cu chioşcurile abandonate din municipiul Botoşani!

Chioşcurile abandonate de pe domeniul public, din municipiul Botoşani, nu sunt o imagine tocmai plăcută pentru cei care trec pe lângă ele. 

Gata cu chioşcurile abandonate din municipiul Botoşani!

15 astfel de chioşcuri au fost numărate de reprezentanţii Primăriei Botoşani, o parte dintre aceste construcţii, care fie nu mai au geamuri, acoperiş, sau chiar pereţi, ajungând containere de gunoi, sau chiar adăpost pentru oamenii străzii.

Nu mai puţin de 11 chioşcuri dezafectate au fost cumpărate de curând de un agent economic, în urma unei licitaţii. Majoritatea chioşcurilor au aparținut firmei Rodipet, care a intrat în insolvență.

”La licitația de vineri s-a prezentat o persoană juridică, care a preluat de la firma în insolvență 11 chioșcuri stradale din municipiu. Firma intrase în insolvență, fusese preluată de un lichidator, iar această persoană juridică le-a preluat de la respectivul lichidator.  Șase dintre chioșcuri sunt pe teren concesionat de la Primărie, iar pentru șase este necesară permisiunea de folosire a locului public”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Respectivele chişcuri urmează a fi modernizate şi introduse în circuitul comercial. Agenţul economic care le-a achiziţionat a solicitat deja municipalităţii documentaţie de urbanism.

”Vor dispărea chioșcurile cu aspect urât. Au mai fost două sau trei chioșcuri care au fost dezafectate”, a adăugat viceprimarul. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1437

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
722

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
492

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...